De bedste opskrifter

Parmesan kartoffelkiler

Parmesan kartoffelkiler

Når en bagt kartoffel og en fransk yngel mødes i midten, får du disse salte parmesan kartoffelkiler.MERE +MINDRE-

ByGirl, der spiste alt

Opdateret 8. marts 2017

Ingredienser

2

teskefulde vegetabilsk olie

1/2

kop revet parmesanost

1/4

teskefuld løgpulver

1/4

teskefuld hvidløgspulver

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F, og læg et stort cookieark med folie og spray med madlavningsspray.

  • 2

    Vask og skrubbe kartofler grundigt. Skær hver kartoffel i længderetningen i halvdelen, og skær derefter hver halvdel i tre kiler. Hvis du har større kartofler, skal du muligvis skære dine kiler i halvdelen.

  • 3

    Kast kartofler i en stor skål med olien. I en lille skål kombineres de resterende ingredienser og drys over kartoflerne for at belægge alle kartoflerne jævnt.

  • 4

    Læg kartofler på det store kageplade eller gelérullepanden i et enkelt lag og bages i 40-45 minutter eller indtil de er gyldenbrune.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Kartofler kan steges, koges, kammusles, moses, dampes, bages eller endda dobbeltbages. Ikke underligt kartofler er de mest populære grøntsager i USA. Deres alsidighed er indbydende for både voksne og børn. Mine to yndlingsformer af kartoffel er pommes frites og bagte kartofler. Jeg er en fransk yngelmisbruger og ville forkæle mig oftere, hvis de ikke var så fedtede og usunde. Jeg har været kendt for at snige pommes frites fra mine venners og børns tallerkener, fordi jeg faktisk aldrig bestiller pommes frites selv, da jeg altid forsøger at se på min pige. Så er der bagte kartofler - nøgne eller fyldte, creme fraiche eller bare smør, de beder bare om at blive klædt ud og spist. Disse parmesan kartoffelkiler er en hybrid mellem en bagt kartoffel og pommes frites - det bedste fra begge verdener. De er meget sundere alternativer til pommes frites, men alligevel stadig bagt i ovnen ligesom en bagt kartoffel. Så vil denne side parabol tage for evigt? Nej. Der kræves ingen skrælning af kartoflerne, så efter fem minutter med at kaste kartoflerne med nogle vigtige krydderier og smagsstoffer kan du pope dem i ovnen og glemme dem. Disse parmesan kartoffelkiler ville være en god sideskål ved en grill eller potluck!

Se videoen: Kartoffelgratin Gattó di patate, vegetarisch + glutenfrei Andronaco kocht mit Giovanni Zarrella (September 2020).