Seneste opskrifter

Copycat Cinnabon ™ kanelruller

Copycat Cinnabon ™ kanelruller

Syndfuldt lækker. Lav dejen i din brødmaskine og tilsæt derefter kanel, sukker og andre godbidder.MERE +MINDRE-

Opdateret 15. november 2018

Dej

2

æg (stuetemperatur)

1/3

kop margarine (smeltet)

2 1/2

teskefulde brød maskine gær

Kanel sukker blanding

2 1/2

teskefulde kanel

1/3

kop smør (blødgjort)

Frosting

1

(3 ounce) pakke flødeost (blødgjort)

1/4

kop smør (blødgjort)

1 1/2

kopper pulveriseret sukker

Skjul billeder

  • 1

    Læg ingredienser i brødmaskineformen. Vælg dejcyklus, og tryk på start.

  • 2

    Når dejen er fordoblet i størrelse, vend den ud på en let melet overflade, dæk og lad hvile i 10 minutter. I en lille skål kombineres brunt sukker og kanel.

  • 3

    Rul dejen ind i et 16x21 tommer rektangel. Spred dejen med 1/3 kop smør og drys jævnt med sukker / kanelblanding. Begyndende med langkant rulle dejen op og skåret i 12 ruller. Placer ruller i en let smurt 9x13 tommer bageplade. Dæk og lad hæve indtil næsten fordoblet, ca. 30 minutter.

  • 4

    I mellemtiden forvarmes ovnen til 400 ° F. Bag ruller i forvarmet ovn, indtil den er gyldenbrun, ca. 15 minutter.

  • 5

    Mens ruller bages, skal du bruge mixer til at slå flødeost, 1/4 kop smør, pulveriseret sukker, vanilje og salt sammen. Spred frosting på varme ruller inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Quick and Easy Homemade Cinnamon Rolls Recipe. Soft and fluffy Cinnamon rolls in 4 simple steps (Oktober 2020).