Nye opskrifter

Rejer og krabber Empanadas

Rejer og krabber Empanadas

  • Forbered 20 min
  • I alt50 min
  • Portioner 12

Ingredienser

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

1

spiseskefulde hakkede urter

Salt og peber efter smag

8

oz rejer, skrællet og finhakket

1

spiseskefuld flødeost

12

dejskiver til empanadas

Peruviansk peber sauce efter smag

Trin

Skjul billeder

  • 2

    I en stegepande, opvarm olien og sauter løg i 3 minutter på medium varme.

  • 3

    Tilsæt hvidløg og sauter i et par minutter til.

  • 4

    Tilsæt urter og krydre med salt og peber.

  • 5

    Overfør til en skål og kombiner med rejer, krabbekød og ost.

  • 6

    Tilsæt ca. 1 spsk rejeblandingen til hver dejskive. Forsegl kanterne med æggehvide, og tryk dem fast. Anbring på en bageplade foret med pergamentpapir.

  • 7

    Børst dem med en ægvask lavet med æggeblommen og mælken.

  • 8

    Bages i 25-30 minutter eller indtil den er gylden.

  • 9

    Serveres med chimichurri og gul peberpasta.

Ekspert tip

  • Du kan også servere dem med en side af varm salsa eller tartarsauce.
  • Du kan også bruge røget laks i stedet for krabbekød.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg er en stor fan af alle slags empanadas. Denne gang besluttede jeg at lave empanadas fyldt med en kombination af rejer og krabbekød. Disse empanadas passer godt sammen med en dejlig salat. De ville også parre pænt med en pasta lavet med peruansk gul peber. Jeg har også tilføjet en lille smule chimichurri og gjort. Det er en fantastisk kombination, og resultatet var spektakulært.

Se videoen: Pil selv rejer - sådan gør du, det er ret nemt! (September 2020).