Usædvanlige opskrifter

Loaded Smashed Kartofler

Loaded Smashed Kartofler

En sjov forretter, der bringer smagen af ​​en fyldt bagt kartoffel til et par bid.MERE +MINDRE-

1

pund mini gyldne kartofler (eller rød) får du ca. 20 pr. pose

1/4

kop kogt bacon, smuldret

1/4

kop hakket grønt løg

Skjul billeder

  • 1

    Kog kartofler hele i ca. 15 minutter eller indtil gaffel er ømt.

  • 2

    Afløb kartofler og læg dem på et smurt bageplade (med olivenolie).

  • 3

    Knus kartoflerne ned med enten en kartoffelmasker eller bare bunden af ​​en kop.

  • 4

    Børst generøst med olivenolie.

  • 5

    Drys generøst med havsalt.

  • 6

    Bages ved 450 ° F i 20 minutter, indtil den er god og sprød.

  • 7

    Top hver enkelt med ca. en spsk ost.

  • 8

    Placer gryden under slagtekyllingen, indtil osten begynder at boble.

  • 9

    Top med creme fraiche, bacon og grønne løg (eller purløg).

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
90
Kalorier fra fedt
60
% Daglig værdi
Total fed
7g
11%
Mættet fedt
2 1 / 2g
12%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
3%
Natrium
290 mg
12%
Kalium
120 mg
3%
Samlet kulhydrat
4g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
0g
Protein
2g
A-vitamin
2%
2%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Ferien kan være overstået, men årets største snackmaddag kommer ... og åh ja, de spiller også lidt fodbold den dag. Men virkelig handler det om maden.

    Hvert år leder jeg efter interessante ting at lave, og i år laver jeg Loaded Smashed Potatoes! Sprød og kvalt i ost, bacon og creme fraiche, disse er den perfekte biddag til spillet.

    For at gøre dem:

    Få en pose små kartofler (du kan bruge rød, men jeg foretrækker meget smagen af ​​den gyldne).

    Kog kartofler hele i ca. 15 minutter eller indtil gaffel er ømt.

    Afløb kartofler og læg dem på et smurt bageplade (med olivenolie).

    Knus kartoflerne ned med enten en kartoffelmasker eller bare bunden af ​​en kop.

    Børst generøst med olivenolie.

    Drys generøst med havsalt.

    Bages ved 450ºF i 20 minutter, indtil det er godt og sprødt.

    Top hver enkelt med en spiseskefuld ost.

    Placer gryden under slagtekyllingen, indtil osten begynder at boble.

    Top med creme fraiche, bacon og grønne løg (eller purløg).

    Serveres varm.

    Disse er så gode, at dine gæster vil tigge om mere!

Se videoen: Baked Sour Cream, Cheddar u0026 Chive Mashed Potatoes (September 2020).