De bedste opskrifter

Mini kanel sukker Churro skåle

Mini kanel sukker Churro skåle

Crispy kanelsukker churro skaller smager endnu sødere sammen med dit valg af lette mousse fyld: mexicansk varm chokolade, ostekage eller dulce de leche.MERE +MINDRE-

Opdateret 27. juli 2018

Churro både

1

pakke (12 tæller) Old El Paso ™ Tortilla Bowls Mini Soft Flour Tortillas

4

spiseskefulde smør, smeltet

Mexicansk varm chokolademousse

2

skiver (3,2 oz hver) mexicansk varm chokolade

2

kopper kraftig flødeskum, delt

Pisket fløde og barberet chokolade, hvis det ønskes

Cheesecake Mousse

8

ounce flødeskum ost

3

kopper frossen pisket topping, optøet

Kanelsukker, hvis det ønskes

Dulce de Leche Mousse

1

dåse (13,4 oz) dulce de leche

1/2

kop tilberedt vanilje budding

2

kopper frossen pisket topping, optøet

Pisket topping og karamel / dulce de leche sauce, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Læg en bageplade med pergamentpapir, og rør sukker og kanel sammen. Pensl indersiden af ​​hver tortillabåd med smør og drys på kanelsukker, dump det overskydende. Børst smør omkring ydersiden af ​​hver tortillabåd og drys med resterende kanelsukker. Sæt på bagepapir foret bagepapir. Bages i 8-12 minutter, indtil de er gyldenbrune og sprøde. Fjern og lad den køle helt af. Fyld med mousse og pynt efter ønske (valgmuligheder nedenfor).

  • 2

    MEXIKANSK VARM CHOKOLADEMUS: Hak de to skiver mexicansk varm chokolade i små stykker. Kombiner med 1/2 kop kraftig flødeskum i en mikrobølgesikker skål. Varm i 30 sekunder på høj, fjern derefter og rør. Varm op i yderligere 30 sekunder, og lad skålen sidde i mikrobølgeovnen i 2 minutter. Fjern og rør indtil det er smeltet og blandet godt. Hvis det er nødvendigt, fortsæt opvarmningen i intervaller på 10 sekunder under omrøring efter hver, indtil den er smeltet og glat. Lad afkøle i 15 minutter. Pisk de resterende 1 1/2 kopper tung flødeskum til stive toppe, og fold den ind i den afkølede chokoladeblanding, indtil den er let og luftig. Sked i churro-skåle og pynt med ekstra flødeskum og chokoladespåner.

  • 3

    OSTEKOSTMUS: Brug en elektrisk mixer til at slå flødeost og sukker på medium hastighed, indtil den er let og luftig. Pisk den piskede topping, indtil den er godt inkorporeret. Fyld churro skåle og pynt med kanelsukker.

  • 4

    DULCE DE LECHE MOUSSE: Slå sammen dulce de leche, budding og pisket topping, indtil det er let og luftigt. Fyld churro-skåle med mousse og top med flødeskum og en drys karamel eller dulce de leche-sauce.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvis du elsker smagen af ​​churros og vil have en simpel, men alligevel festlig dessert til en fiesta eller en aftensmad om aftenen, er disse mini churro både perfekte til dig. Hver gamle El Paso ™ mini mel tortillabåd er overtrukket med smør, kanel og sukker og bagt indtil sprød. Mini churro-bådene er lige i den rigtige størrelse, der skal fyldes med dit valg af mexicansk varm chokolademousse, cheesecake-mousse eller dulce de leche-mousse. Mousseopskrifterne er så nemme at lave, at du måske bare vil lave alle tre! Mini-bløde tortillabåde kommer 12 til en pakke, og enhver af mousseopskrifterne giver nok til at fylde dem alle. Så start med en hel pakke for hver type mousse, du planlægger at lave. Så pisk din favoritpåfyldning og lav disse lette desserter, næste gang du ønsker en særlig godbid!

Se videoen: Wacker Neuson (September 2020).