De bedste opskrifter

Mexicansk Avocado Bruschetta

Mexicansk Avocado Bruschetta

Lækker bruschetta toppet med let krydret avocado og en frisk tomatsalat.MERE +MINDRE-

Opdateret 12. maj 2017

2

medium avocado, moset

1-2 spsk Old El Paso ™ taco krydderiblanding

1

pint cherrytomater, hakket

1

spiseskefuld balsamico

1

spiseskefuld frisk basilikum, hakket (+ mere til garnering)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 450 ° F. Skær baguette på en diagonal for at lave store skiver. Drys med olivenolie. Bag baguetteskiverne i 5-8 minutter, indtil de er let brunede rundt om kanterne.

  • 2

    Mos i mellemtiden avocadoer med Old El Paso ™ Taco Seasoning. Du er velkommen til at bruge den milde eller spicier version af krydderierne og justere den efter din smag. Start med en spiseskefuld og tilsæt mere, hvis du vil.

  • 3

    Til tomatsalat hugg tomater groft og rør sammen med eddike, limejuice, 1 spsk frisk basilikum og en knivspids salt.

  • 4

    Når brød er ristet, top med en stor klat avocadoblanding og skub derefter lidt tomatsalat ovenpå. Pynt hver bruschetta med frisk basilikum.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
110
Kalorier fra fedt
50
% Daglig værdi
Total fed
6g
9%
Mættet fedt
1 g
4%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
130 mg
5%
Kalium
210 mg
6%
Samlet kulhydrat
11g
4%
Kostfibre
2g
9%
Sukker
1 g
Protein
2g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
0%
0%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvis der er en forretter, som du altid kan stole på som en behagelig, er det guacamole. Hvem elsker ikke at fange den krydrede, cremede blanding?! Hvis der er en forretter fra anden plads, er det efter min mening bruschetta. Ristet brød er uendeligt variabelt efter din smag, og det er omtrent lige så let og simpelt som appetitvækkere, så det giver bare mening at mash disse ting sammen. I stedet for at lave en fuldgyldig guacamole kan jeg godt lide at holde det mosede avocadolag på disse enkle og top dem med en unik tomatsalat. Denne lille tomatsalat har traditionelle italienske smag, men den parrer virkelig pænt med avocadoen. Læg disse ting på dit ristede brød, og du er klar til at gå! Du kan endda bare servere påfyldningerne i store skåle og lade folk lave deres egne. Bruschetta laver enhver festbettah!

Se videoen: Crab and avocado bruschetta recipe (September 2020).