Nye opskrifter

Ark-kalkun middag

Ark-kalkun middag

Madlavning til en lille sammenkomst? Spiser Thanksgiving eller julemiddag ude, men vil du stadig have et køleskab fyldt med rester? Du vil elske, hvor let det er at lave en hel feriefest - komplet med kalkun, fyld, grønne bønner og kandiserede søde kartofler - alt sammen på en arkpande.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

8

spiseskefulde smør, blødgjort

8

oz bulk morgenmad eller salvie svinekødspølse

2

mellemstore selleristængler, skåret i skiver

4

spiseskefulde finhakket friske salvieblade

4

kopper krydret majsbrødsstoppekrummer (fra en pose på 14 ounce)

1 1/2

kopper Progresso ™ kylling bouillon (fra 32-oz karton)

1

udbenet hud på kalkunbrysthalvdel (2 til 3 pund), tørret

12

oz friske grønne bønner, trimmet

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

4

spiseskefulde hakkede pekannødder

1/2

kop miniature marshmallows

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 425 ° F. Spray 18x13-tommers kantet arkpande med madlavningsspray. Placer et stykke kraftigt folie på 15x12 tommer på gryden; spray med madlavningsspray.

  • 2

    Smelt 3 spiseskefulde smør i 4-kvarts gryde over medium høj varme. Tilsæt pølse, løg og selleri; kog 7 til 10 minutter, omrør ofte, indtil grøntsager er blødgjort og pølsen ikke længere er lyserød. Tilsæt 2 spiseskefulde salvie, 1/4 tsk salt og 1/4 tsk peber; kog og rør 1 minut. Fjern fra varmen.

  • 3

    Tilsæt majsbrødfyldning krummer og bouillon til pølseblandingen. Rør for at kombinere.

  • 4

    Høje fyld i midten af ​​folien på arkpanden.

  • 5

    I en lille skål blandes 2 spsk smør, resterende 2 spsk salvie, 1 1/2 tsk salt og 1/4 tsk peber. Gnid smørblandingen over hele kalkunbrystet, og læg brystet oven på fyldet. Træk alle fire sider af folien op omkring fyldningen. Flyt til den ene side af gryden. Placer søde kartofler på den anden halvdel af gryden.

  • 6

    Steg 1 time til 1 time og 15 minutter, eller indtil kødtermometer, der er indsat i den tykkeste del af brystet (ikke rører ved ben), læser mindst 165 ° F, og søde kartofler er ømme, når de gennembores i midten med gaffel. Fjern fra ovnen; overfør kalkunbryst (efterlad fyld på panden) og søde kartofler til skærebrættet. Lad kalkun stå 15 minutter før udskæring.

  • 7

    I mellemtiden blandes grønne bønner, olivenolie, 1/4 tsk salt og den resterende 1/4 tsk peber i mellemstore skål. Kast til pels. Arranger grønne bønner på den anden side af arkpanden, modsat fyldning. Bages ca. 15 minutter, eller indtil fyldningen er gyldenbrun ovenpå.

  • 8

    Bland de resterende 3 spsk smør, det brune sukker og den resterende 1/4 tsk salt i en lille skål. Skær søde kartofler i halve, og del smørblandingen mellem søde kartoffelhalvdeler. Mos smør forsigtigt i søde kartofler med gaffel. Drys hver halvdel med en spiseskefuld pekannødder. Top med skumfiduser.

  • 9

    Fjern fyld fra gryden, og dæk med folie for at holde varmen. Placer søde kartofler på gryden med delvist kogte grønne bønner. Bag 4 til 5 minutter eller indtil toppe af skumfiduser er gyldenbrune.

  • 10

    Udskær kalkun og server med fyld, grønne bønner og søde kartofler.

Ekspert tip

  • Brug de appelsinkødede, rødhudede søde kartofler til denne opskrift.
  • At klappe kalkunbrystet med papirhåndklæder for at sikre, at det er tørt, hjælper urtesmørret med at klæbe til huden.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
1110
Kalorier fra fedt
550
% Daglig værdi
Total fed
61g
94%
Mættet fedt
24 g
120%
Transfedt
1 g
Kolesterol
215 mg
72%
Natrium
3220 mg
134%
Kalium
1020 mg
29%
Samlet kulhydrat
80 g
27%
Kostfibre
8 g
34%
Sukker
18g
Protein
60 g
A-vitamin
210%
210%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
15%
15%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 2 1/2 grøntsager; 0 Meget magert kød; 4 1/2 magert kød; 2 1/2 højt fedtkød; 5 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Hvordan steke hel kalkun. MatPrat (September 2020).