Traditionelle opskrifter

Krydret kødbollefoliepakninger

Krydret kødbollefoliepakninger

Hvis du kan lide krydret kødboller, vil du elske røgfyldte, grillede arrabbiata-kødboller!MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

Lav med

Progresso brødkrummer

1

dåse (14,5 oz) Muir Glen ™ ildbrændte tomater i tern, udrænet

1

teskefuld rød peberflager

1

lb mager (mindst 80%) hakket oksekød

1/2

kop Progresso ™ Panko sprød brødkrummer i italiensk stil

2

spiseskefulde finhakket løg

12

(1/2-tommer) bocconcini (små friske mozzarellaostkugler) (1 oz)

2

spiseskefulde hakkede friske basilikumblade

Skjul billeder

  • 1

    Varm gas eller kulgrill. Skær 2 (18x12-tommer) ark kraftig folie.

  • 2

    Anbring tomater, hvidløg og rød peberflager i blenderen. Dæk og bland indtil glat; sæt til side.

  • 3

    Bland oksekød, brødkrummer, løg, salt og æg i en stor skål. Form blandingen i 12 (2-tommer) bolde. Tryk 1 ostebold i midten af ​​hver kødbolle, og forsegl den indeni.

  • 4

    Opdel kødboller jævnt mellem ark folie. Træk op på alle 4 sider af hvert ark folie. Hæld sauce over kødboller. Sæt folien sikkert rundt om blandingen. Pierce toppen af ​​folien en eller to gange med gaffel for at udlufte dampen. Placer pakker på grillens sømsider op over medium varme. Cover grill; kog 20 til 25 minutter eller indtil kødboller er grundigt kogte og ikke længere lyserøde i midten. Fjern pakkerne fra grillen. Fold forsigtigt folien tilbage. Drys med basilikum.

  • 5

    Server kødboller og sauce over kogt spaghetti med parmesanost, eller server som forretter.

Ekspert tip

  • Kan du ikke tage varmen? Reducer de røde peberflager til 1/2 tsk.
  • Grillning af burgere, hunde og brats? Disse kødboller holder godt, uåbnede i deres foliepakninger, i en 200 ° F ovn i op til 2 timer.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
210
Kalorier fra fedt
90
% Daglig værdi
Total fed
11g
16%
Mættet fedt
3 1 / 2g
17%
Transfedt
0g
Kolesterol
80 mg
27%
Natrium
500 mg
21%
Kalium
170 mg
5%
Samlet kulhydrat
11g
4%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
16g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Fråder Fredag: Italienske Kødboller (September 2020).