Nye opskrifter

Kylling og vaffelvinge

Kylling og vaffelvinge

Stegte bøffelvinger dyppes i vaffedej og koges på vaffeljern.MERE +MINDRE-

24

vinger (kun tromler)

1

kop Bisquick ™ Original bagemix

Ranch eller blåostdressing til dypning

Skjul billeder

  • 1

    Varm olie til 350 ° F. Pat vinger tørre og krydre med salt og peber. Steg vingerne i 2 eller 3 portioner, afhængigt af størrelsen på din frituregryder, i ca. 10 minutter hver batch.

  • 2

    I mellemtiden laves dejen ved at blande Bisquick ™ med mælken og ægget. Lav sauce ved at blande cayennesauce med sirup og smør.

  • 3

    Kast vingerne i saucen, hold derefter en vinge ved håndtaget og dypp den ned i dejen for at pels den meget let. jo tyndere jo bedre! Sæt på et varmt vaffeljern, og tryk det lidt ned for at hjælpe det dejlige vaffelmønster med at sive ind.

  • 4

    Server vingerne med ranch eller blåostdressing til dypning.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Lige når du troede, at kyllingevinger ikke kunne gøres bedre, så kom kyllingevinger inde i vafler! Stegt kylling og vafler er overalt i disse dage, og disse vaffelvinger er den mest kompakte måde at spise den klassiske smagsparring på. Jeg så denne lækre idé af Dude Food og var nødt til at prøve det. Når folk først ser disse vaffelbelagte vinger, laver de en dobbelt-take. Det er en ægte Frankenfood, syet sammen med sømmene, men efter dobbelt tag begynder de hurtigt at fortære vingerne. De er virkelig velsmagende og vanedannende, og det er svært ikke at angribe dem! Jeg tror, ​​at hovednøglerne til opskriften gør kyllingeskindet super crispy (så det forbliver sprød inde i vaflen) og bruger en ahornbøffelsauce til virkelig at bringe vinge- og vaffelsmag sammen. En hurtig dukkert i en eller anden ranch er vejen at gå på disse. Sød, unik, sjov og lækker!

Se videoen: Norske Bestemors Vaffler (Oktober 2020).