Usædvanlige opskrifter

Instant Pot ™ oksekød bourgogne gryderet

Instant Pot ™ oksekød bourgogne gryderet

Sikker på, du kunne arbejde over oksekød burgunder gryderet i timevis, som de fleste opskrifter kræver. Vi overlader det til dig om, hvordan du kommer derhen.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

2

lb trimmet udbenet bøfchucksteg, skåret i 1-tommers terninger

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

1

pakke (8 oz) knapsvampe, kvartet

3/4

kop Progresso ™ bouillon med oksekødssmag (fra 32-oz karton)

3/4

kop Pinot Noir eller anden tør rødvin

1

spiseskefuld dåse Muir Glen ™ økologisk tomatpasta

2

kopper 3/4-tommer stykker skrællede gulerødder (ca. 3 store gulerødder)

2

stilke selleri, hakket (ca. 3/4 kop)

Skjul billeder

  • 1

    Kast stor oksekød med salt og peber i en stor skål.

  • 2

    Sprøjt 6-kvart Instant Pot ™ -indsats med madlavningsspray. Vælg SAUTE; juster til normal. Tilsæt olie for at indsætte. Tilsæt oksekød i 2 portioner; kog 2 til 4 minutter på første side, indtil den er brunet. Vend og kog 2 til 4 minutter længere på anden side eller indtil brunet; overfør til medium skål. Tilsæt løg, svampe og bacon til indsættelse; kog 4 til 5 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil løg begynder at blødgøre. Bacon er muligvis ikke fuldt kogt. Vælg ANNULLER.

  • 3

    Tilsæt bouillon, vin, tomatpuré og oksekød, der skal indsættes. Tilsæt gulerødder og selleri oven på oksekød. Sikkert låg indstil trykventil til TÆTNING. Vælg MANUAL; kog under højt tryk 45 minutter. Vælg ANNULLER. Indstil trykventil til VENTING til hurtigudløsertryk.

  • 4

    I en lille skål, slå vand og majsstivelse med piskeris. Varm væske til kogning. Rør forsigtigt majsstivelsesblanding ind; kog 30 til 60 sekunder, omrør ofte, indtil den er fortykket. Vælg ANNULLER.

Ekspert tip

  • Du kan erstatte 2 lb oksekødskogekød for at spare forberedelsestid.
  • Pynt med frisk persille, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
280
Kalorier fra fedt
130
% Daglig værdi
Total fed
15g
23%
Mættet fedt
5g
27%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
65 mg
22%
Natrium
650 mg
27%
Kalium
560 mg
16%
Samlet kulhydrat
11g
4%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
4g
Protein
23g
A-vitamin
100%
100%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
4%
4%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: 10 of THE BEST MEALS To Make In An Instant Pot! (Oktober 2020).