Usædvanlige opskrifter

Marmorarkkage med dobbelt chokoladesmørkrem

Marmorarkkage med dobbelt chokoladesmørkrem

Det viser sig "chokolade eller vanilje?" er et trick spørgsmål, fordi svaret er begge dele - og denne hjemmelavede marmorarkage er beviset. Vi lover, at denne kage er så let som den er smuk.MERE +MINDRE-

Kage

2

kopper Guldmedalje ™ universalmel

1 1/2

kopper granuleret sukker

3

spiseskefulde usødet bagningskakao

Frosting

1/2

kop semisød chokoladechips

2 1/4

kopper pulveriseret sukker

1/4

kop usødet bagningskakao

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt bunden og siderne af en 15x10x1-tommer gryde med madlavningsspray. Bland mel, bagepulver og salt i en lille skål; sæt til side.

  • 2

    I en stor skål skal du slå 1 kop blødgjort smør og granuleret sukker med en elektrisk mixer på mellemlang hastighed 2 minutter, og skrab skålen lejlighedsvis, indtil den er blød. Pisk æg ind ad gangen, indtil de er glatte. Pisk i 2 teskefulde vanilje. På lav hastighed skal du slå en tredjedel af melblandingen og derefter halvdelen af ​​mælken og slå godt efter hver tilsætning lige indtil glat. Gentag med melblanding og mælk, og slut med melblanding, skrabesiden af ​​skålen lejlighedsvis. Spred 4 kopper vanille dej jævnt i gryden.

  • 3

    Til den resterende dej skal du slå 3 spsk bagningskakao og bagepulveret med en ske, indtil det er godt blandet. Sked chokoladedej med generøse spiseskefulde jævnt på vanilledej. Skær gennem blandingen flere gange med kniv til marmoreret design. Tap gryde på tælleren 2 eller 3 gange for at fjerne luftbobler fra dejen.

  • 4

    Bages 25 til 30 minutter, eller indtil tandstikket, der er indsat i midten, kommer rent ud. Afkøles helt, ca. 1 time.

  • 5

    I medium mikrobølgeovn skål afdækket mikrobølge chokoladechips på høj 60 til 90 sekunder; omrør indtil glat. Cool 5 minutter. Tilsæt de resterende frostingredienser til skålen, og pisk med en elektrisk mixer på medium hastighed, indtil den er glat og cremet, skrabesiden af ​​skålen lejlighedsvis. Spred oven på kagen. For at servere, skåret i 6 rækker med 4 rækker. Opbevares løst tildækket ved stuetemperatur.

Ekspert tip

  • Mål ingredienserne nøjagtigt og tilføj dem i den rækkefølge, der er anført i opskriften for at sikre succes.
  • For at blødgøre smør skal du skære i små stykker og lade den stå ved stuetemperatur. En hurtigere metode er at mikrobølgeovn smør i 5 sekunders intervaller, dreje ofte, så smør blødgøres, men ikke smeltes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
310
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
27%
Mættet fedt
11g
54%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
65 mg
22%
Natrium
190 mg
8%
Kalium
80 mg
2%
Samlet kulhydrat
36g
12%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
26 g
Protein
3g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: marmorkagemuffin part 2 (September 2020).