Seneste opskrifter

Black Bean and Pølse Tacos

Black Bean and Pølse Tacos

Fyldt med en mild sort bønne- og pølsepåfyldning er disse lækre tacos hurtige, nemme og helt børnevenlige.MERE +MINDRE-

1

(15,5 oz) kan sorte bønner, drænes og skylles

2

links Ristet rød peber kyllingepølse (forkogt)

2

spsk hakket ristet rød peber

12

Gamle El Paso ™ taco skaller

Skjul billeder

  • 1

    Kombiner de sorte bønner, kyllingepølse, ristede røde peberfrugter, spidskommen, paprika og hvidløgspulver i en 10-tommers stegepande. Rør grundigt. Hæld vandet over og rør for at kombinere det.

  • 2

    Kog den sorte bønneblanding over medium varme i ca. 10 minutter, omrør lejlighedsvis og tryk ned for at knuse de sorte bønner, indtil vandet er fordampet. Blandingen skal være næsten cremet, når den er færdig.

  • 3

    I mellemtiden opvarmes skaller i henhold til pakkevejledning.

  • 4

    Til servering: Opdel den sorte bønneblanding jævnt mellem taco-skaller. Server med skåle cheddar og salsa. God fornøjelse.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvilket billede dukker der op, når du hører taco? Måske den klassiske version af hakket oksekød stablet med salat, tomat, salsa og ost? Eller måske en kyllingversion, indkapslet i en blød tortilla? Eller er det de nyere yndlingsfisk taco?

    Chancerne er, at disse Black Bean og Pølse Tacos ikke er hvad du ser ... men hvis du prøver dem, kan du bare.

    De sorte bønner er krydret med spidskommen, paprika og hvidløgspulver og knust let, når de koger i lidt vand. Som et resultat bliver det noget af en sort bønnesauce, der omslutter bitene af kyllingepølse hele vejen igennem. Alt i alt tager det ca. 10 minutter at lave påfyldningen.

    Den sorte bønne- og pølsepåfyldning skees i crunchy taco-skaller og serveres med lidt strimlet cheddar og en skefuld salsa - uanset hvor varm du kan lide det.

    Hvad jeg elsker ved disse tacos er den milde, men smagfulde påfyldning. Det er kødfuldt og fyldende, men ikke overvældende. Den skarpe cheddar og den kølige salsa skaber lag af smag, der bare er uimodståelige. Min treårige spiste tre af disse babyer i et møde ... og hun er normalt en taco slags gal.

    Hvis du dog vil gøre fyldet krydret, er det nemt. Vælg røget paprika, som vil give det en stor røgighed, og fordoble derefter spidskommen. Tilsæt et chilipulver, såsom chipotlepulver eller cayennepeber, lidt ad gangen, indtil det er til den ønskede varme.

    Du kan også bunke på nogle hakkede peberfrugter til den endelige taco. Hvis du virkelig vil øge varmen, er det. Men jeg holder mig til disse børnevenlige milde, tak. Det er bare sådan, jeg ruller i disse dage.

    Flere tacos

    Flere ideer til jer taco fans!

    Mild Taco-krydderier
    Grillede fisketaco
    Let oksekød tacos
    Tacos fra det sydvestlige Tyrkiet
    Kammusling, Pølser og Tacos med søde kartofler

    Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

    Kan du lide dine tacos milde eller fyrige?

Se videoen: Sweet Potato u0026 Black Bean Tacos Vegan u0026 Gluten-Free, 30-minute Meal (September 2020).