Nye opskrifter

Artiskok spinatdyppasta

Artiskok spinatdyppasta

Nem, cremet artiskok spinat dip i pastaform! Hvad er der ikke at kunne lide? Denne skål er et garanteret hit, uanset hvor den serveres. Bedst af alt er det klar på under 20 minutter!MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

12

oz tørret bowtie (farfalle) pasta, kogt al dente efter anvisningerne på pakken

1

pakke (8 oz) flødeost, skåret i terninger

2

dåser (14 oz hver) Progresso ™ artiskokhjerter, drænet og kvartet

1/3

kop soltørrede tomater pakket i olie, hakket

1

kop revet mozzarellaost

1/2

kop revet parmesanost

2

poser (4-6 oz hver) baby spinatblade eller to bundter spinat, stilke fjernet

Skjul billeder

  • 1

    Kog pastaen, mens du forbereder sauce. Smelt smørret i en stor stegepande over medium høj varme og kog hvidløg i 2 minutter.

  • 2

    Tilsæt mælk til gryden og varm igennem. Tilsæt flødeost i terninger og visp for at kombinere, indtil sauce er glat og der ikke er nogen klumper tilbage. Tilsæt salt og lad det simre i 3 minutter.

  • 3

    Tilsæt artiskokkerne og soltørrede tomater, og lad dem simre i yderligere 3 minutter.

  • 4

    Tilsæt mozzarella- og parmesanostene og rør, indtil de er smeltet. Tilsæt spinat, rør for at inkorporere det, og lad det simre i 3 minutter, eller indtil spinaten er visnet.

  • 5

    Tilsæt pastaen, omrør den grundigt, og hæld den i en serveringsskål. Drys med panko brødkrummer og nogle spåner af parmesanost, hvis det ønskes. Serveres varm.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Få dine grøntsager i et let, lækkert måltid. Artiskokker, soltørrede tomater og spinat klæder denne delikate osteagtige pastaretten på. Dette er en af ​​de retter, hvor du simpelthen ikke kan gå galt. Det bliver garanteret et hit, uanset hvor det serveres! Smuk bowtie-pasta kastet med spinat, artiskokker og skønne soltørrede tomater i en uimodståelig cremet, osteagtig sauce og toppet med sprøde panko-brødkrummer ... hvad kan man ikke lide? Og den bedste del: Den er klar på mindre end 20 minutter! Lækkeritets- og hurtighedsfaktorer til side, denne skål kommer med en ekstra bonus - den er fyldt med sund godhed. Vidste du, at artiskokker har det højeste niveau af antioxidanter i enhver grøntsag? Det er gode nyheder til forebyggelse af mange sundhedsmæssige forhold. Der er 1 1/2 pund artiskokker i dette! Og så er der selvfølgelig spinat. Ja, de megasunde mørke bladgrøntsager fulde af jern, vitaminer og andre mineraler. Og der er to hele poser af det i denne skål. Du bliver Popeye, før du ved af det. Hæld i en serveringsskål, drys med nogle panko-brødkrummer og nogle parmesanostspåner (hvis det ønskes). Serveres varm og god fornøjelse!

Se videoen: How to Cook Artichokes. Food How To (September 2020).