Usædvanlige opskrifter

Kylling Tacos al Pastor i en langsom komfur

Kylling Tacos al Pastor i en langsom komfur

Til kødet

3

kyllingebryst (ca. 1,5 kg), skåret i store stykker

1

chipotle peber i adobo sauce

2

spiseskefulde hvid eddike

1 1/2

spiseskefulde limejuice

1/2

teskefuld ancho chilipulver

At tjene

2-3 skiver frisk ananas, hakket

Koriander efter ønske, hakket

Skjul billeder

  • 1

    Til kyllingen Sæt kyllingen i en langsom komfur.

  • 2

    Bland hvidløg, chipotle peber, eddike, oregano, limejuice, salt, ananas og ancho chili pulver i en blender. Blend højt indtil alle ingredienser er godt kombinerede.

  • 3

    Hæld blandingen over kyllingen. Dæk og kog ved høj temperatur i 3 1/2 time, eller indtil kyllingen strimler let. Sluk langsomt komfur, makuler kyllingen, og lad den hvile i 5 minutter, så kødet kan absorbere saucen.

  • 4

    At servere Opvarm tortillaerne. Anbring lidt af blandingen i hver tortilla, tilsæt ananas, løg, koriander og sauce. Drys et par dråber limesaft og nyd det!

Ekspert tip

  • Hvis frisk ananas ikke er i sæsonen, kan du bruge ananas på dåse, både til marinaden og til servering.
  • For at give det lidt mere varme, tilsæt en serrano eller habanero peber til marinaden.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • I det mexicanske køkken henviser udtrykket "al pastor" til en marinade lavet med chili, ananas, eddike og krydderier. Tacos al pastor er traditionelt lavet med svinekød grillet over en åben flamme, men al pastor marinade kan bruges med enhver form for kød. Kylling er perfekt, fordi den absorberer sauceens søde og sure lækkerhed, og det tager kortere tid at tilberede. Denne opskrift på tacos al pastor kunne ikke være enklere. Læg bare alle ingredienserne i en langsom komfur. Indstil din alarm, og glem det. Din familie vil elske det.

Se videoen: Tacos Al Pastor Recipe (September 2020).