Traditionelle opskrifter

Hvordan man laver sukkerskaller (Calavera de Azúcar)

Hvordan man laver sukkerskaller (Calavera de Azúcar)

Traditionel dag for de døde sukkerskaller er dekoreret med en regnbue med farvet kongelig glasur.MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

Betty Crocker ™ madfarve til gel

7 1/2

tsk marengspulver

Sukker kranier (laver 4 mellemstore 3-D kranier)

Skjul billeder

  • 1

    Bland sukker, marengspulver og vand sammen, indtil alle sukkergranulaterne er våde. Tag en håndfuld af blandingen op og klem i din hånd. Hvis det holder sammen, er det klar. Hvis det falder fra hinanden, har det brug for en lille smule mere vand.

  • 2

    Fyld din kraniumform med det våde sukker, tryk ned på sukkeret og komprimér det, mens du går. Fyld både de forreste og bageste kraniehulrum med sukkeret. Skrab det overskydende sukker af.

  • 3

    Skær et stykke pergamentpapir og et stykke pap bare lidt større end din skimmel. Sæt pergamentpapiret oven på formen. Sæt pap oven på papiret. Tag fat i formen og pap, og vend det hele forsigtigt på hovedet. Sæt det på tælleren, og løft derefter formen forsigtigt op af sukkerskallen. Formen skal springe lige ud. Hvis sukkeret sidder fast, er det for vådt. Skrab det ud af formen, rengør formen, og tilsæt lidt mere tørt sukker til blandingen, og prøv at forme den igen. Hvis dine sukkerskaller ikke holder sammen, har blandingerne brug for mere vand.

  • 4

    Dine sukkerskaller skal nu tørre. Midtvejs i tørringscyklussen skal du vende dem forsigtigt, så bagsiden kan tørre ud godt. De skal være klar til at dekorere om 12-24 timer.

  • 5

    Lav royal icing. Pisk sukker, marengspulver og vand sammen, indtil det er skinnende og holder stive toppe.

  • 6

    Når dine kranier er tørrede, skal du sprede et tyndt lag royal icing på den flade del af bagsiden af ​​hver kraniet. Tryk forsiden og bagsiden sammen. Brug fingeren til at tørre glasuren af, der oser ud mellem de to stykker. Lad kranierne tørre i mindst en time.

  • 7

    Når dine kranier er tørre, er de klar til at dekorere. Farv små skåle fulde af kongelig glasur ved hjælp af madfarvning. Hvis du ikke bruger glasur med det samme, skal du sørge for at dække hver skål med plastfolie.

  • 8

    Rør royal icing på kranierne. Ethvert enkelt eller detaljeret design. Bliv så kreativ, som du vil, og brug masser af lyse farver på hver kraniet for at få et dramatisk udseende.

  • 9

    Lad dine sukkerskaller tørre i flere timer, inden du bruger dem som dekorationer til din Day of the Dead-begivenhed.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • De dødes dag (Dia de los Muertos) fejres i Mexico den 2. november hvert år. Folk samles for at ære deres afdøde familie og venner, og det er tradition at håndlavede farvestrålende sukkerskaller for at placere dem på alter og grave under de festlige festligheder. Hver kranium er dekoreret med farvet kongelig glasur, selvom de også kan dekoreres med perler, fjer, folier og ædelstene. I år er vi vært for en fest for de dødes dag, så jeg ville gerne lave nogle traditionelle sukkerskaller! Det er bedst at lave sukkerskaller på en dejlig solskinsdag eller i et temperatur- og fugtighedsstyret køkken. Hvis det regner eller er fugtigt udenfor, og du kan mærke fugtigheden indeni, tørrer dine kranier ikke godt ud eller holder sig sammen. Hvis du finder ud af, at du laver dem på en sådan dag, kan du bruge din ovn til at tørre kranierne. Bring ovnen til 150 grader F, sluk den derefter, og vent i fem minutter. Temperaturen begynder at falde; Du kan derefter sætte kranierne i ovnen med døren revnet åben. Efter 15 minutter skal du lukke døren og lade kranierne tørre helt i ovnen. Det grundlæggende forhold mellem ingredienser til fremstilling af kranierne er 1 kop sukker til 1 tsk marengspulver til 1 tsk vand. Den mexicanske sukkerskalle hævder, at marengspulver, du køber i håndværksbutikker, ikke fungerer så godt som marengspulver af professionel kvalitet, fordi det ikke er så potent. Jeg havde kun den købte slags, så jeg sprang bare mængden lidt og håbede på det bedste. Jeg er glad for at kunne rapportere, at mine kranier tørrede og hærdede perfekt! Mængden af ​​ingredienser, du har brug for, afhænger af størrelsen på dine kraniumforme. Jeg brugte en Wilton 3-D skeletform og blandede 6 kopper sukker med 7 1/2 tsk marengspulver og 6 teskefulde vand.
  • Start med at blande sukker, marengspulver og vand sammen, indtil alle sukkerkornene er våde og føles som vådt sand. Jeg fandt det nemmest at blande mine ingredienser i en fødevareprocessor. På den måde blev sukkerkrystallerne superfine og pakker virkelig godt i formene. Jeg hældte sukkeret og marengspulveret ind og pulserede det i ca. 30 sekunder, før jeg tilsatte vandet. Jeg stoppede med at pulsere blandingen, da den begyndte at ligne vådt sand, og skrabede derefter bunden af ​​skålen og pulsede den igen et par sekunder. Hvis du ikke har en fødevareprocessor, kan du bare blande alt sammen. Sørg for at blande det rigtig godt, så du ikke ender med sukkerkrystaller, der ikke er mættet med vand. Efter at have fyldt dine forme skal dine sukkerskaller tørre. Midtvejs i tørringscyklussen skal du forsigtigt vende dem om, så bagsiden kan tørre ud godt. Små kranier skal tørres i ca. 8-12 timer. Medium kranier tager 12-24 timer. Virkelig store kranier kræver, at noget af sukkeret skubbes ud og efterlader en tomme væg udefra. For at gøre dette skal du lade kranietoppe tørre i 24 timer. Vend dem derefter på hovedet, og brug en ske til at øse noget af det bløde sukker ud. Du kan genbruge dette sukker til at fremstille flere kranier, hvis du vil. Når kranierne er helt tørre og klar til at blive dekoreret, kan du føre den kongelige glasur på dem. Du kan bruge konditorposer udstyret med en kobling og wienerbrødspids eller bare udstyret med en spids. Du kan også bare fylde en konditorpose eller lynlåsetaske med glasur og derefter klippe posens spids af. Pro tip: Jeg havde mere kontrol over mine rør, da jeg tilføjede wienerbrødtips til mine poser. Rør royal icing på kranierne. Alle enkle eller detaljerede designs kan tilføjes, inklusive et edderkopnet. Bliv så kreativ, som du vil, og brug masser af lyse farver på hver kraniet for at få et dramatisk udseende. Du vil elske at have disse smukke, farverige sukkerskaller som dekorationer til enhver Day of the Dead-begivenhed!

Se videoen: Calaveritas de amaranto con piloncillo. La Cocina de Norma (September 2020).