De bedste opskrifter

Maple Bacon morgenmadstærte

Maple Bacon morgenmadstærte

Tag alle dine yndlings Morgenmadingredienser - bacon, æg, hashbrune, ost, mælk - og kombiner dem til en strålende morgenmadspai. Tilsæt derefter et bacongitter ovenpå, så er oprettelsen afsluttet!MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

Pillsbury ™ køleskorpe

1

kop strimlet salteost (som Gouda eller cheddar)

3

skiver tyk skåret bacon, kogt og smuldret

2

kopper kogte kartofler i tern, drænet eller frosne hashbrune, optøet og drænet

1/4

teskefuld friskmalet sort peber

10

skiver tyk skåret bacon

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en stor blandeskål. Tilsæt ost, hashbrune, grønne løg og smuldret bacon og rør for at kombinere.

  • 2

    Læg tærskorpen i bunden af ​​en 9-tommers tærte.

  • 3

    Hæld ægblandingen i tærtepanden. Bages i 35-40 minutter eller indtil quiche er fast nok til at lægge bacon på. Fjern kagen og øg temperaturen til 450 ° F.

  • 4

    Væv baconet i et gitter oven på tærten. Børst hver strimmel bacon med ahornsirup.

  • 5

    Dæk kanterne af tærten med aluminiumsfolie for at forhindre brænding. Bemærk: Bacon krymper meget, så det er fint, at bacon hænger over siderne. Vend tærten tilbage til ovnen og bages i 10-15 minutter, eller indtil bacon er færdig. Tip tærtefad forsigtigt for at dræne eventuelt baconfedt. (Hvis du kan lide ekstra sprød bacon, kan du lægge kagen under slagtekyllingen i et par minutter, eller indtil baconet har nået din foretrukne doneness.)

  • 6

    Lad kagen sidde i 5 minutter inden servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
457.7
% Daglig værdi
Total fed
33,9 g
52%
Mættet fedt
13,4 g
67%
Kolesterol
149,6 mg
50%
Natrium
815,8 mg
34%
Kalium
393,5 mg
11%
Samlet kulhydrat
22,9 g
8%
Kostfibre
1,0 g
4%
Sukker
4,1 g
Protein
15,3 g
C-vitamin
14.10%
14%
Calcium
19%
19%
Jern
5.90%
6%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Denne morgenmads tærte fyldt med æg, hash browns, smuldret bacon og ost kunne ikke være bedre. Oh vent! Nævnte jeg bacongitteret? Det er rigtigt. Fordi bacon altid gør det bedre. Den første dag skabte morgenguderne bacon, salt og salte og så med glæde ned på deres skabelse. Den anden dag lavede morgenmadsgudene æg, lette og luftige og nikkede godkendt. På den tredje dag skabte morgenmadsguderne hashbrune, bløde og buttery og rystede hænder efter aftale. Den fjerde dag forberedte morgengudene ost, glat og smagfuld, og smilede med glæde, og den femte dag organiserede morgengudene disse ingredienser i en tærte. En morgenmadskage. Og de erklærede det for "godt". På den sjette dag omarrangerede morgenmadsguderne baconet som et gitter oven på morgenmadstærte, børstede det med ahornsirup og erklærede det "meget godt". Og på den syvende dag var morgenmadsguderne. hvilede fra deres arbejde og spiste Maple Bacon Breakfast Pie hele dagen.

Se videoen: How to Make Maple Smoked Bacon (September 2020).