Seneste opskrifter

Let dampede vegetabilske dumplings

Let dampede vegetabilske dumplings

Elsker du dampede vegetabilske dumplings fra det lokale kinesiske joint? Nå, det er let og hurtigt at lave dem derhjemme med et par lette genveje.MERE +MINDRE-

1 1/2

kop coleslaw-blanding (findes i salatafsnittet med salat i posen)

1/2

kop hakkede bønnespirer

4

forårsløg, hakket (kun lysegrønne og hvide dele)

2

spiseskefuld sojasovs med lavt natriumindhold

1/2

spiseskefuld revet frisk ingefær

15

runde bolleindpakninger

Skjul billeder

  • 1

    Til at begynde med skal du forberede og hugge dine ingredienser.

  • 2

    I en medium skål skal du røre sammen coleslaw-blandingen, hakkede bønneprøver, forårsløg, sojasovs, sesamolie og ingefær.

  • 3

    Varm en 10-tommers stegepande over medium. Når det er varmt, skal du tilføje indholdet af den mellemstore skål. Dæk panden og kog i 2 minutter. Afdæk, omrør og lad koge i yderligere 2-3 minutter, indtil det meste af væsken er fordampet. Fjern fra varmen.

  • 4

    Arbejd med en dumplingindpakning ad gangen, ske omkring 1 tsk fyld i midten. Fugt kanterne på bolleindpakningen med vand (brug din finger til at sprede den rundt). Fold derefter indpakningen over og forsegl kanterne sammen med fingrene. Anbring på en folieforet plade. Gentag, indtil alle dumplings er fyldt og forseglet.

  • 5

    Varm 1 tommer vand i en stor gryde udstyret med en damperindsats. Når det er kogt, sprøjt indsatsen med madolie, og tilsæt omhyggeligt boller til gryden. Tilsæt kun nok til at danne et enkelt lag uden at dumplings rører ved. Dæk og damp i 5-7 minutter, indtil de er kogte igennem.

  • 6

    Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Dumpling, nogen? Da jeg blev vegetar i mine teenageår, var broccoli med hvidløgssauce det eneste, jeg bestilte fra menuen med kinesisk mad. Mens min familie ikke bestilte meget, var det min standardbestilling, da vi gjorde det, så kom jeg på college. Bestilling blev hyppigere. Og et eller andet sted langs linjen opdagede jeg dampede vegetabilske dumplings. Derefter ændrede alt sig. Dumplings var en åbenbaring. Disse dampede vegetabilske dumplings er smagfulde pastabid, fyldt med en kålblanding. Du dypper dem i en sojasovsbaseret dypsauce (jeg bruger normalt bare sojasovs, men gyoza-dypsauce er også fantastisk med dem). Jeg var overhoved for dem. Siden da har dampede vegetabilske dumplings været min favorit. Hvor godt en restaurant klarer dem virkelig fortæller dig meget om køkkenet der. Og ja, jeg bedømmer fuldstændig en restaurant baseret på deres dumplings, men indtil for nylig havde jeg aldrig selv lavet dumplings. Efter en krybningsværdig oplevelse, der forsøgte at lave stegte wontons derhjemme, blev jeg helt slukket og skræmt af at lave en salig fad, der involverer påfyldning. Og indpakninger. Men da Tablespoon's Erin og jeg gik frem og tilbage på et emne til et indlæg, kom der dampede dumplings op ... og jeg blev fascineret. Udfordringen med at arbejde med dumplingindpakninger og skabe en lækker dumpling sendte mig direkte til køkkenet.
  • Efter flere forsøg udviklede jeg denne fantastiske, hurtige, lækre dampede vegetabilske dumplings opskrift. Fyldet starter med coleslaw-blanding - den sækkede blanding af kål og gulerødder findes i salatområdet i dagligvarebutikken - blandet med hakkede bønnerødder, forårsløg, sojasovs, sesamolie og ingefær. Derefter koges fyldet kort, inden dumplings fyldes. For at forsegle dumplings holder jeg mig til en meget almindelig metode og forsegler dem som en halvmåne. Men du kan helt lægge dem på traditionel dumpling-måde, hvis du vil. En dag vil jeg sandsynligvis også. Alligevel dampes dumplings indtil de er møre og serveres. Alt i alt kan disse laves på 30 minutter eller mindre. De er virkelig så lette.

Se videoen: Chicken dumplings Dakgogi mandu: 닭고기 만두 (Oktober 2020).