De bedste opskrifter

3-ingrediens æg morgenmad stegepande

3-ingrediens æg morgenmad stegepande

Nyd alle dine smagsvarianters smag med denne hurtige morgenmadspande. Lækkert enkel, denne salte skål gør enhver morgen god!MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

4

kopper Cascadian Farm ™ Økologiske frosne hashbrune

1/2

kop strimlet Colby-Jack ost

Persille, til pynt (valgfri)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F.

  • 2

    På komfuret opvarmes 2-3 spiseskefulde olie i en støbejerns stegepande over medium høj varme.

  • 3

    Kog hashbrune i olie indtil gyldenbrun, ca. 8-10 minutter.

  • 4

    Drys med ost og knæk 3 æg oven på hashbrune.

  • 5

    Overfør stegepanden til ovnen og kog i 6-9 minutter, eller indtil æggets hvide er sat.

  • 6

    Pynt med persille, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
320
Kalorier fra fedt
180
% Daglig værdi
Total fed
20 g
31%
Mættet fedt
7g
33%
Transfedt
0g
Kolesterol
205 mg
68%
Natrium
200 mg
8%
Kalium
620 mg
18%
Samlet kulhydrat
22g
7%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
0g
Protein
12g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
15%
15%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hver søndag sniger min kæreste og jeg ud længe før de fleste mennesker er vågen for at stjæle os selv ved vores yndlings lokale spisestue. Morgenmaden er altid den samme - en kop kaffe, en tallerken hashbrowns og æg. Det er grundlæggende, jeg ved det. Men det er fantastisk og simpelt.

    En weekend mislykkedes alarmen. Vi vågnede og blinkede til lys morgenmorgonsol. Vores tidlige morgenritual sprang, vi besluttede at genskabe vores sædvanlige derhjemme. Det viser sig, det er endnu bedre på den måde! Der er intet som at sidde med ilden flammende i pyjamas og sokker, med en varm kaffe på sofabordet og denne smukke lille 3-ingrediens æg morgenmad stegepande på din tallerken.

    Uanset om du har forsovet dit eget weekendmorgenritual eller bare leder efter en måde at wow dine mennesker på, skal denne guddommelige skål gøre det på din menu. Du bliver ikke bedrøvet.

    Her er din ingrediensopstilling: hashbrowns, æg, ost.

    Det er bogstaveligt talt det. Det er som en minimalistisk drøm, der er gået i opfyldelse.

    Pop dine hashbrowns i en støbejerns stegepande og kog indtil gyldenbrun.

    Her er et lille trick, jeg har lært om hashbrowning: Lad dem være i fred og modstå fristelsen til at overstyrre. Disse smukke små hashier bliver ikke brune, hvis du konstant blander dig, så lad dem stege i mindst 5 minutter, før du vender dem eller fikler med en spatel.

    Tag nu en ske og lav små reder i dine hashbrowns. Bare en let nedtrapning er alt hvad du behøver, du vil ikke have disse hashbrowns til at vige for bunden af ​​stegepanden. Skab bare lidt plads til dine æg at sætte sig på.

    Tre æg i, og det er tid til at overføre denne stegepande til ovnen. En hurtig bagning for at sætte æggene, og du ender med dette ...

    Hvilket er, hands down, den mest lækre lille brekkie, du nogensinde har haft. Medmindre du selvfølgelig føler det vrede behov for at pynte ting som jeg gør. Drys i så fald nogle persillebiter.

    Dyk derefter ind, tag en kop kaffe og nyd. Pyjamas anbefales.

    Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler skøre enkle, sunde familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes profil for at se, hvad hun laver mad næste!

Se videoen: Bolinhos de flocão cremoso sem ovos, uma ótima opção para substituir o pão no café da manhã (September 2020).