Usædvanlige opskrifter

Svinekøds mave tacos

Svinekøds mave tacos

BBQ svinekød er øm og lækker i disse tacos med blød skal.MERE +MINDRE-

Til svinekød

1

spiseskefuld Old El Paso ™ taco krydderiblanding

For slaw

1

pakke (12 oz) strimlet broccoli og gulerod

Andet

10

soft shell majs tortillas

Skjul billeder

  • 1

    Forbered svinekødsmaven - Maven skal være i udbenede strimler uden skind, der er ca. 1,5 tommer brede og 5 tommer lange. Afhængigt af hvordan du køber din svinekød, kan det være i en stor plade eller strimler med knogler og hud. Trin et er at få det i strimlerne. Bagefter kan du let fjerne huden ved at lave en spalte i den ene ende og derefter køre din kniv langs huden og holde maven sikker, når du bevæger kniven væk fra, hvor din hånd er.

  • 2

    Bland øl med BBQ-sauce og taco-krydderier (jeg foretrækker hjemmelavet, men købt butik fungerer fint). Stil dine svinekødstrimler i en bageplade og hæld din sauce over dem. Lad koge ved 275 ° F i ca. 5 timer, indtil den kun er sort på ydersiden og meget øm.

  • 3

    Mens maven koger, skal du skære din agurk i skiver med enten en julieskræller eller en fødevareprocessors vedhæftede dele. Bland agurken med broccoli-slaw og alle resten af ​​slaw-ingredienserne. Sæson og bland godt og lad det sidde en time før servering.

  • 4

    Lad maven køle af i ca. 15 til 20 minutter. Fjern fra gryden og skær i terninger.

  • 6

    Varm tortillas i en tør varm stegepande i ca. 15 sekunder om siden.

  • 7

    Lav din taco ved at fylde en tortilla med et par svinekødsterninger, et par skiver avocado og en dejlig skefuld slaw.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Åh svinekød, hvor jeg elsker dig. Lad mig tælle måderne ... En, du er så billig! Andre trendy nedskæringer som flanke og nederdelbøf var tidligere billige, men er for nylig skyet i luften på grund af deres popularitet. Ikke dig. To, du er så let at lave! Tilsæt et par smagfulde ingredienser og ind i ovnen. Ingen rod rundt med searing før eller makulering efter. Én temperatur, 5 timer, fjern fra ovnen og spis. Tre, du er bare så lækker! Der er også den hele ting om, hvordan du er bacon og pancetta, men vi skal ikke engang derhen i dag. I dag elsker jeg dig bare som du er ... langsomt braiseret i disse BBQ Pork Belly Tacos. Lav disse, så bliver du også forelsket! Svinekød er lige hjemme i en tortilla med noget avocado og broccoli slaw.
  • Uanset om det er Taco tirsdag eller enhver dag, vil disse opskrifter holde hver taco-fan glad.

Se videoen: Danmarks produktion af grise. (September 2020).