Usædvanlige opskrifter

Sheet-Pan Cheesy Hasselback skinke, kartofler og asparges

Sheet-Pan Cheesy Hasselback skinke, kartofler og asparges

Spring skinke, kartofler og asparges har aldrig været lettere. Denne ark-pan-version bruger en gryde og får hele festen på bordet på lidt over en time.MERE +MINDRE-

4

spiseskefulde smør, smeltet

2

fed hvidløg, finhakket

2

lb udbenet glutenfri skinke

6

skiver schweizisk ost, halveret

1

lb små nye kartofler, kvartet

1

flok friske aspargespyd, trimmet og skåret i 2-tommers stykker (ca. 1 lb)

2

spiseskefulde hakkede friske purløg

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. Spray 18x13-tommers kantet arkpande med madlavningsspray. Placer et stykke folie på 12x10 tommer i midten af ​​gryden.

  • 2

    I en stor skål blandes 2 spsk smør, hvidløg og 1/4 tsk peber. Lav 12 tynde snit i skinke, og lad bunden 1/2 tommer uskåret. Anbring en halveret skive ost i hvert snit. Pensle skinke overalt med smørblanding. Anbring på folie i midten af ​​gryden. Træk op på alle fire sider af folien omkring skinke. Dæk skinke tæt med et andet stykke folie. Steg 18 minutter.

  • 3

    I samme store skål blandes 1 spsk smør, salt og resterende 1/4 tsk peber. Tilsæt kartofler; kaste til frakke. Placer kartofler med hudens sider nedad i et enkelt lag i gryden omkring skinke. Steg 26 til 30 minutter eller indtil det er mørt, når det er gennemboret med kniv. Fjern fra ovnen; røre.

  • 4

    Tilsæt asparges og resterende 1 spsk smør i samme skål, og kast til pels; arranger i enkelt lag i gryde ved siden af ​​kartofler. Steg 12 til 15 minutter længere, eller indtil skinke er opvarmet (140 ° F), kartofler er brune og gaffelbløde, og asparges er øm. Fjern folien fra toppen af ​​skinke, og dryp med honning. Drys purløg over hele gryden. Sked saft fra skinke over skinkeskiver, når du serverer.

Ekspert tip

  • Hvis nogle kartofler er større, skal du skære i 6 stykker, så alle stykkerne har samme størrelse.
  • Sørg for at fordele hvidløg jævnt mellem skiverne inden bagning.
  • Madlavning glutenfri? Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er glutenfri. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
500
Kalorier fra fedt
250
% Daglig værdi
Total fed
28g
43%
Mættet fedt
14g
71%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
125 mg
42%
Natrium
2260 mg
94%
Kalium
1070 mg
31%
Samlet kulhydrat
21g
7%
Kostfibre
3g
12%
Sukker
5g
Protein
41g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
25%
25%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 4 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedtfattigt kød 3 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Sheet Pan Meat Loaf Dinner (September 2020).