De bedste opskrifter

Let langsomt komfur lasagne

Let langsomt komfur lasagne

Denne lasagne smager som om du brugte hele dagen på at lave den uden alt arbejdet.MERE +MINDRE-

1/2

kop terninger hvidløg

1

krukke (25,5 oz) Muir Glen ™ økologisk pastasauce

1

beholder (15 oz) ricottaost

1/4

kop revet parmesanost

2

spiseskefulde persille eller 2 teskefulde tørret persille

6

ubehandlede lasagnenudler

Skjul billeder

  • 1

    I en stor stegepande, brunt oksekød og løg. Tilsæt hvidløg og kog i et minut. Dræne.

  • 2

    Tilsæt spaghetti sauce og vand til stegepanden og lad dem simre i ca. 5 minutter.

  • 3

    Bland ricotta, 1 1/2 kopper mozzarella, 2 spsk parmesan, æg og persille.

  • 4

    Hæld 1 kop spaghetti kødsauce i en langsom komfur på 4 til 6 liter. Placer halvdelen af ​​nudlerne og halvdelen af ​​ricotta-blandingen oven på saucen. Dæk med 2 kopper kødsauce. Top med resterende nudler (hvis nudlerne ikke passer nøjagtigt, knæk dem for at passe), osteblanding og kødsauce.

  • 5

    Kog på LAVT i 4-5 timer, eller indtil nudlerne er bløde, og pas på ikke at koge for meget. (Forsøg ikke at fremskynde processen ved at lave mad på høj.) Drys 1/2 kop mozzarella og resterende parmesan ovenpå. Dæk med låget for at smelte osten og lad det sidde 10 minutter før servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
368.9
% Daglig værdi
Total fed
22,4 g
34%
Mættet fedt
11,2 g
56%
Kolesterol
91,2 mg
30%
Natrium
556,1 mg
23%
Kalium
456,0 mg
13%
Samlet kulhydrat
19,0 g
6%
Kostfibre
1,8 g
7%
Sukker
4,8 g
Protein
21,9 g
C-vitamin
4.80%
5%
Calcium
28.50%
28%
Jern
10.90%
11%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Lasagne var en af ​​de første ting, jeg lavede fra bunden på college, da jeg endelig begyndte at lave mad på egen hånd på fuld tid. Det var så meget arbejde, og da jeg var færdig, havde jeg brugt hver gryde i køkkenet og var helt opbrugt. Da jeg endelig smagte på det, kunne jeg kun mumle var ... "eh." Det var okay, men på ingen måde værd at alt det arbejde, og jeg ville have taget en købt lasagne over det, jeg lige havde slavet over enhver dag . Jeg havde ikke tid til sådanne måltider. Jeg var en travl universitetsstuderende! Jeg havde drenge til dato, fester at deltage i og reality-tv at se på. Hvordan ... hvordan tingene har ændret sig. Nu har jeg børn at jage, spild til rengøring og fodboldkampe at se. Så da jeg stødte på ideen om lasagne med langsom komfur, blev jeg fascineret. For en travl mor som mig er denne form for måltid ideel. Jeg troede, det lød som en geni-genvej, men jeg var i tvivl om, hvorvidt det virkelig kunne smage lige så godt som den traditionelle version, når det var så meget mindre arbejde. Forberedelsen var hurtig og nem (næsten for hurtig og let, tænkte jeg) . Da vi satte os til middag, mindede jeg endda min familie om, at dette var et eksperiment, og jeg havde ingen idé om, hvordan det ville blive, men jeg behøvede ikke at bekymre mig, for det viste sig så godt! Jeg svor dengang og der, at det her var den eneste måde, vi lavede lasagne på i mit hus.

Se videoen: LASAGNE VELOCISSIME FACILISSIME BUONISSIME E LEGGERE SENZA CARNE. ITALIAN LASAGNA meatless EASY (September 2020).