
Denne sprudlende pottekage er smagfuld med alle elementerne i frisk og frugtagtig hvidvinsangria!MERE +MINDRE-
Opdateret 20. september 2016
1
æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ hvid kageblanding
Vand, vegetabilsk olie og æggehvider kræves på kageblandingsæsken
1
æske (3 oz) gelatine med appelsinsmag
1/4
kop sød hvidvin, såsom Riesling
1
pint kraftig flødeskum
1
kop skiver fersk ferskner (ca. 1 medium)
Skjul billeder
1
Opvarm ovnen til 350 ° F (325 ° F til en mørk eller nonstick pande). Lav kage som anvist på kassen til en 13x9-tommer pande. Cool 15 minutter; Brug gaffel eller træspyd til at stikke huller over hele kagen, rengør enden med papirhåndklæde efter behov.
2
I mellemtiden opvarmes 1 kop vand i kogepande i 2-kvarter. Fjern fra varmen; omrør gelatine, vin og brandy indtil gelatine opløses. Hæld jævnt over kagen. Opbevares i køleskab 3 timer.
3
I en stor skål skal du piske flødeskum med en elektrisk mixer i høj hastighed, indtil der dannes bløde toppe. Frostkage med flødeskum; pynt med ferskner og hindbær.
Ekspert tip
- Hvis det ønskes, skal du skifte flødeskum med 1 beholder (8 oz) pisket topping, optøet.
- Hvis det ønskes, skal du bytte brandy med calvados (æblebrandy).
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 400
- Kalorier fra fedt
- 200
% Daglig værdi
- Total fed
- 23g
- 35%
- Mættet fedt
- 11g
- 55%
- Transfedt
- 1 / 2g
- Kolesterol
- 55 mg
- 18%
- Natrium
- 330 mg
- 14%
- Kalium
- 110 mg
- 3%
- Samlet kulhydrat
- 41g
- 14%
- Kostfibre
- 1 g
- 5%
- Sukker
- 25 g
- Protein
- 4g
- A-vitamin
- 15%
- 15%
- C-vitamin
- 4%
- 4%
- Calcium
- 10%
- 10%
- Jern
- 4%
- 4%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.