Usædvanlige opskrifter

Piña Colada Jello Shots

Piña Colada Jello Shots

Solrige pina colada geléskud er gode til fest om foråret og sommerluaussen.MERE +MINDRE-

2 1/2

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

1/2

kop hvid rom (eller 1/4 kop hvid rom, 1/4 kop kokosrom)

1-2 spsk sukker (afhængigt af hvor sød du kan lide det)

Pisket fløde (til pynt)

Skjul billeder

  • 1

    Spray nonstick madlavningsspray i en lille gryde og tør ud med et papirhåndklæde. Det vil efterlade lige nok rester til at hjælpe med at fjerne skuddene senere.

  • 2

    Hæld ananasjuice i en lille gryde og drys 1 1/2 konvolutter med ikke-aromatiseret gelatine, og lad den bløde i et minut eller to. Varm over lav til medium varme og rør, indtil gelatine opløses. Fjern fra varmen, og rør rom i. Hæld 1/2 kop af blandingen i den tilberedte gryde og læg den i køleskabet. Sæt den resterende kop til side.

  • 3

    Hæld kokosnødcreme i en lille gryde og drys med 1 konvolut ikke-aromatiseret gelatine, og lad den bløde i et minut eller to (det kan være nødvendigt at varme cremen op i mikrobølgeovnen i et par sekunder, før du drys med gelatine, hvis den er i fast tilstand) . Varm over lav til medium varme og rør sukker i. Fortsæt omrøring og opvarmning indtil gelatine og sukker er opløst. Fjern fra varme og afkøling.

  • 4

    Når det første lag ananas er stivnet, hældes halvdelen af ​​kokosblandingen ovenpå. Sørg for, at kokosnødcremen er afkølet nok, så den ikke smelter det første lag ananas. Vend tilbage til køleskabet i ca. 20 minutter.

  • 5

    Fortsæt lagdeling: ananas, derefter kokosnød, derefter ananas, mens du køler i ca. 20 minutter for hvert lag. Du skal have 5 lag i alt (3 ananas, 2 kokosnød), når du er færdig. Lad det sætte sig i køleskabet yderligere 2 timer eller natten over for at binde lagene fuldstændigt.

  • 6

    Når du er klar til servering, skal du fjerne det fra køleskabet og trække forsigtigt kanterne væk fra gryden. Vend forsigtigt på et skærebræt. Brug en meget skarp og tynd kniv til at skære i lige firkanter. Placer det på et fad og top med flødeskum, hvis det ønskes.

Ekspert tip

  • Hvis du ikke kan finde kokosfløde, skal du blot købe kokosmælk, men ikke ryste. Sked bare cremen ud, som normalt stiger til toppen af ​​dåsen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
60
Kalorier fra fedt
30
% Daglig værdi
Total fed
3 1 / 2g
5%
Mættet fedt
3g
15%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
0 mg
0%
Kalium
45 mg
1%
Samlet kulhydrat
3g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
1 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Kokosnødelskere vil bestemt have disse skud lavet med ægte ananasjuice, hvid rom og kokosnødcreme! Hvis du kan lide pina coladas og blive fanget i regnen, så vil du elske disse geléskud. (PS jeg har været nynner den sang hele dagen lang. Den sidder sandsynligvis også i dit hoved. Du er velkommen.) OK, så du skal bruge en lille gryde til at lave disse smukke lagdelte skud. Jeg elsker at bruge mine 6 x 9-tommers panering til geléskud, fordi de er i den perfekte størrelse. Hvis du ikke har en, kan du prøve en brødpande. Hvis du skal bruge en kagepande eller lignende, skal du øge mængderne. Bemærk: Hvis du ikke kan finde kokosnøddecreme, skal du blot købe en dåse almindelig kokosmælk - men IKKE de lette ting. Og i stedet for at ryste for at kombinere, skal du bare ske cremen fra toppen. Det vil sandsynligvis være i fast form, så du bliver nødt til at opvarme det i et par sekunder for at få det til at flyde. Når du er klar til at servere, skal du forsigtigt trække kanterne væk fra siderne af gryden. Vend forsigtigt på et skærebræt, og skær det i lige firkanter. Jo skarpere og tyndere kniv, jo bedre! Jeg kan godt lide at bruge min udbeningskniv, fordi jeg så sjældent bruger den. Hvis det ønskes, top med en klat flødeskum (fordi alt er bedre med flødeskum!) Og server.

Se videoen: Rainbow Broken Glass Jello read description before making (September 2020).