Traditionelle opskrifter

Slow-Cooker Chicken Fettuccine Alfredo

Slow-Cooker Chicken Fettuccine Alfredo

Nyd en let middag i italiensk stil i aften med denne langsomt kogte Alfredo-opskrift lavet med grøntsager og fettuccine.MERE +MINDRE-

ByThe Food in My Beard

Opdateret 7. marts 2017

Ingredienser

2

spiseskefulde hakket hvidløg

2

udbenede, skinless kyllingebryst (skiver)

2

overfyldte kopper broccoli-blomster (eller en pakke Cascadian Farm frosne brocoli-blomster)

1

pakke (9 oz) kølede friske fettuccine nudler

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Sæt hvidløg og olie i langsom komfur og tænd den højt. Lad hvidløg sidde 40 minutter, indtil det ser ud til at begynde at blive brun

  • 2

    Tilsæt kylling og fløde, og lad det gå i yderligere 40 minutter.

  • 3

    Rør broccoli og nudler og 1/4 kop vand i. Kog 30 minutter, eller indtil det begynder at simre. Tjene.

Ernæringsoplysninger

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
639.9
% Daglig værdi
Total fed
23,8 g
37%
Mættet fedt
2,4 g
12%
Kolesterol
135,9 mg
45%
Natrium
1383,0 mg
58%
Kalium
791,9 mg
23%
Samlet kulhydrat
64,3 g
21%
Kostfibre
4,5 g
18%
Sukker
6,0 g
Protein
41,1 g
% Daglig værdi*:
C-vitamin
118.10%
118%
Calcium
32.60%
33%
Jern
15%
15%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Madlavning af middag behøver ikke være noget stort. Det gør det let med denne fettuccine Alfredo opskrift. Kom igen - middag serveres. Nogle gange kommer du hjem og vil have et dejligt frisklavet måltid, men har ikke tid til at afsætte madlavning. Nå, faktisk har du tid - der er stadig 2 timer til middag - du vil bare ikke bruge det på madlavning, ikke? Så det er her denne fantastiske Slow Cooker Chicken Fettuccine Alfredo kommer ind. Den tager sig af sig selv i langsom komfur, og du behøver kun at være opmærksom på det 3 hurtige gange under hele madlavningsprocessen. Slutresultatet er en super cremet, tyk Alfredo-sauce, der smager godt og fylder dig lige op på en travl hver aften. Nøglen til denne opskrift er købe den kølede friske pasta i stedet for de tørrede ting i boksen. Den friske pasta koges hurtigere og har ikke brug for så meget fugt for at blødgøre op. Og når du langsomt tilbereder den i creme som denne, suger cremen virkelig ind i pastaen og giver den en super lækker konsistens og smag. Sulten endnu? Super cremet, super let og super trøstende!

Se videoen: Our Version of the Slow Cooker Chicken Alfredo and its Amazing (September 2020).