Seneste opskrifter

Mini Sandwichkager (Smorgastarta)

Mini Sandwichkager (Smorgastarta)

Små sandwichkager fremstilles ved hjælp af Pillsbury ™ Grands! ™ flakket kiks og simpel kylling, skinke, æg eller tun salat er dekoreret med grøntsager, æg, urter og mere. Perfekt til frokost eller brusebad.MERE +MINDRE-

Opdateret 7. oktober 2016

Lav med

Pillsbury Grands! Kiks

1

dåse (16,3 oz) Pillsbury ™ Grands! ™ Flaky Layers nedkølet Original kiks

2

kopper fyldning (kylling, skinke, æg eller tun salat)

8

ounce flødeost, blødgjort

Grøntsager, dekorationer frugt, nødder, urter, ost, æg osv.

Skjul billeder

  • 1

    Bages Pillsbury ™ Grands! ™ kølede kiks i henhold til anvisningerne på pakken. Lad dem køle af helt.

  • 2

    Brug en rund cookie cutter eller kniv til at skære 2 1/2 tommer cirkler ud af midten af ​​dine kiks, og skær derefter hver kiks i 2 lag.

  • 3

    Opret sandwich ved at lægge en kiks, lidt påfyldning, en anden kiks, mere påfyldning og en topkiks.

  • 4

    Brug en spatel eller kniv til at skrabe enhver fyldning, der har strømmet ud uden for kanterne af brødet. Opbevares i køleskab i mindst 30 minutter og op til flere timer.

  • 5

    Når du er klar, lav din frosting. Pisk flødeost, creme fraiche og en knivspids salt sammen, indtil de er pæne og luftige. Fjern sandwich fra køleskabet og frost siderne og toppen af ​​hver.

  • 6

    Placer sandwichkager i en lufttæt beholder og afkøles i en time eller op til 24 timer.

  • 7

    Pynt kakens toppe og sider ved hjælp af grøntsager, frugter, nødder, ost, kød, rejer osv.

  • 8

    Hvis du har brugt en række forskellige fyld, kan du skære dine mini sandwichkager i skiver og servere dine gæster eller blot give hver gæst en kage at nyde.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Har du nogensinde haft en sandwich, der er dekoreret med en salte frosting og toppet med grøntsager, frugt, kød, ost eller nødder?

    Hvis ja, så har du nydt en Smorgastarta, en skandinavisk sandwichkage. Disse kager kan dekoreres ekstravagant og fyldes med lige så detaljerede ingredienser. Jeg vil vise dig, hvordan du kan tage denne komplicerede idé og gøre det simpelt ved at lægge skællede Pillsbury-kiks med skinke, kylling, tun eller ægsalat og derefter dekorere dem med en flødeost og creme fraiche sammen med enkle påfyldninger som skiver agurker, strimlet hårdkogte æg, krakkekrummer, urter og grøntsager.

    Start med at bage dine Pillsbury-kiks i henhold til anvisningerne på pakken. Lad dem køle af helt.

    Brug en rund cookie cutter eller kniv til at skære 2 1/2 tomme cirkler ud af midten af ​​dine kiks og derefter adskille hver kiks i 2 lag. Du ender med 16 kikshalvdeler. Gå videre og nyd en lille snack. Spis en af ​​de øverste halvdele nu, hvis du vil. Du behøver kun 15 af halvdelene til dine sandwicher.

    Opret fem sandwich ved at lægge en kiks, lidt påfyldning, en anden kiks, mere påfyldning og en topkiks.

    Brug en spatel eller kniv til at skrabe enhver fyldning, der har strømmet ud uden for kanterne af brødet. Opbevares i køleskab i mindst 30 minutter eller op til flere timer.

    Når du er klar, lav din frosting. Fjern sandwich fra køleskabet og frost siderne og toppen af ​​hver.

    Afhængigt af hvordan du vil dekorere dine sandwichkager, kan du måske give din frosting lidt struktur. Gør det ved at trykke en spatel eller ske op mod frostingen, løft derefter hurtigt op, så du får pigge. Gå over hele kagen for et smukt struktureret look.

    Du kan muligvis tilføje en dekorativ krummeskorpe omkring siderne af kagen. Du kan bruge krakker, Panko-brødkrummer, nødder eller hakkede urter. For at tilføje krummer skal du bare holde dem i hånden og trykke dem på siden af ​​kagen. Fortsæt med at vende kagen, tilsæt krummer, mens du går.

    Du kan endda narre dine festgæster ved at oprette en smorgastarta, der ligner en kokosnødskage, men faktisk er dækket af hårdkogte æg. Alt du skal gøre er at makulere nogle hårdkogte æg ved hjælp af en ostehøster. Jeg ville ikke rive for meget af æggeblommen, men jeg fandt lidt gul blandet med den hvide ser smuk ud. Tryk bare på det strimlede æg over toppen og siderne af kagen. Du kan dekorere kagen eller bare lade den ligge som jeg gjorde.

    Placer sandwichkager i en lufttæt beholder og afkøles i en time eller op til 24 timer. Ikke mere end et par timer før dine gæster ankommer, kan du tilføje dine dekorationer. Du kan simpelthen skære agurker til en kant, klæbe siderne af dine kager med juliesnit eller endda strimlede gulerødder, drys på hakkede æggeblommer til en smuk gul kant, arranger krydderurter oven på en kage, lav en blomst ved hjælp af skårne kirsebærtomater og sorte oliven eller brug af mandler og broccoli.

    For at skabe tulipaner af druetomater skal du bruge en skarp kniv til at lave trekantede snit rundt om den øverste kant. Fjern den øverste halvdel af tomaten, og øs nogle af frøene ud. Stik en stilk af dild ned i bunden af ​​tomaten for at skabe en stilk. Tilsæt mere dild under en flok blomster.

    Hvis du har brugt en række forskellige fyld, kan du skære dine mini-sandwichkager i skiver og servere dine gæster eller blot give hver gæst en kage at nyde.

    Team Tablespoon var super begejstret for at finde Beths fantastiske kreationer på sin blog, Hungryhappenings.com. Så som du kan forestille dig, bliver vi nørdet ud for at have hende som gæsteblogger. Tjek de fantastiske noms, som hun lavede lige til os!

Se videoen: Sandwich Cake Smörgåstårta in Swedish # Vlog # 60 (September 2020).