De bedste opskrifter

Million dollar Manicotti

Million dollar Manicotti

Flødeost i ricotta-fyldet og et stænk fløde i sauce giver denne klassiske italienske bagt pasta en ekstra rigdom.MERE +MINDRE-

Opdateret 1. september 2017

1

kasse (8 oz) manicotti skaller (14 skaller)

3

kopper strimlet mozzarellaost (12 oz)

1

beholder (15 oz) ricottaost

1

æske (10 oz) Cascadian Farm ™ frossen økologisk skåret spinat, optøet, drænet, presset tørt

4

oz flødeost, blødgjort

1/4

kop strimlet parmesanost

1/4

teskefuld knust rød peberflager

2

fed hvidløg, finhakket

1

krukke (25,5 oz) Muir Glen ™ økologisk tomatbasilikas pasta

1/4

kop kraftig flødeskum

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 375 ° F. Kog manicotti som anvist på kassen. Skyl med koldt vand; dræne godt.

  • 2

    I en stor skål omrøres 2 kopper mozzarellaost, ricottaost, spinat, flødeost, parmesanost, peberflager, hvidløg og æg.

  • 3

    Spray 13x9 tommer (3-quart) glas bageplade med madlavningsspray. Spred 1 kop pastasauce i bunden af ​​bagepladen. Sæt ricotta-blandingen i manicotti; anbring i skålen.

  • 4

    Varm 10-tommers stegepande over medium varme. Tilsæt oksekød, og kog 5 til 7 minutter eller indtil brunet; dræne. Omrør den resterende pastasauce og flødeskum. Sked blandingen over fyldt manicotti. Drys resterende 1 kop mozzarellaost ovenpå.

  • 5

    Dæk tæt med folie; bages 28 til 33 minutter eller indtil sauce bobler. Afdække; bages 12 til 15 minutter længere, eller indtil kanterne af gryden bobler.

  • 6

    At fryse: Linie 13x9-tommer (3-quart) glas bageplade med plastfolie, efterlader nok overhæng til fuldstændigt at omslutte samlet manicotti. Cool sauce helt, dækket, 30 til 40 minutter i køleskab, før manicotti samles. Saml manicotti i skålen, og dæk med et andet lag plastfolie. Frys ubagt manicotti ca. 8 timer eller indtil den er helt frossen. Overfør frosne manicotti til mærket 2-liters genlukkelig fryseplastikpose. Fjern luft; forsegle og fryse op til tre måneder. Bagning: Fjern plastfolie; overfør til 13x9-tommer (3-quart) glas bageplade sprøjtet med madlavningsspray. Dæk tæt med folie; optø helt i køleskab, op til 48 timer. Opvarm ovnen til 375 ° F. Bages 48 til 55 minutter eller indtil sauce bobler; fjern folie, og bages 12 til 15 minutter eller indtil boblende (165 ° F i midten). Lad det stå 5 til 10 minutter inden skæring og servering.

Ekspert tip

  • Varm eller mild italiensk pølse ville være en god erstatning for hakket oksekød.
  • For at gøre det lettere at fylde pastaen skal du fylde skeen i en kondensvandspose. Sæt spidsen i den ene ende af pastarøret, og tryk for at fylde den.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
650
Kalorier fra fedt
300
% Daglig værdi
Total fed
34g
52%
Mættet fedt
18g
88%
Transfedt
1 g
Kolesterol
150 mg
50%
Natrium
800 mg
33%
Kalium
430 mg
12%
Samlet kulhydrat
45 g
15%
Kostfibre
4g
17%
Sukker
8 g
Protein
41g
A-vitamin
100%
100%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
70%
70%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 1/2 højt fedtkød; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Manicotti er stor, rørformet pasta, der ofte er fyldt og bagt. (Og virkelig, den eneste ting bedre end pasta er pasta fyldt med ost, kød og andre lækre ting.) Vores version af manicotti leverer på dette koncept og derefter nogle: den er fyldt med fire (fire!) Slags ost og toppet med hakket oksekød, pastasauce og endnu mere ost. Og det smager virkelig som en million dollars. Teknisk set er det nok at tjene en gruppe, men ingen kan bebrejde dig for at holde det hele for dig selv. Har du ikke tid til at gøre dette i aften? Prøv denne hurtige løsning til at lave pasta i mikrobølgeovnen.

Se videoen: Manicotti Recipe Video (September 2020).