Traditionelle opskrifter

Creamy Honey Frosting

Creamy Honey Frosting

  • Forbered 5 min
  • I alt5 min
  • Portioner 12

Hjemmelavet frosting bliver ikke lettere end denne tre-ingrediens opskrift. Honningsmagen sætter et sødt spin på traditionel flødeostglasur og smager utroligt parret med bagværk med efterårstemaer som krydderikage, æblemuffins eller græskarbrød.MERE +MINDRE-

ByTBSP køkkener

Oprettet 24. oktober 2016

Ingredienser

1

pakke (8 oz.) flødeost, blødgjort

1/4

kop + 2 spsk honning

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt flødeost og honning i en blandeskål, og pisk med en elektrisk håndblander på medium hastighed, indtil den er fuldt kombineret.

  • 2

    Tilsæt pulveriseret sukker, og fortsæt blandingen, indtil den er helt inkorporeret i flødeost og honning. Bliv ved med at blande i yderligere 1 minut. Frostning er klar til brug med det samme, eller du kan køle, indtil det er fast, hvis det ønskes.

Ernæringsoplysninger

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
110
Kalorier fra fedt
60
% Daglig værdi
Total fed
6g
10%
Mættet fedt
3 1 / 2g
18%
Transfedt
0g
Kolesterol
20 mg
7%
Natrium
70 mg
3%
Kalium
30 mg
1%
Samlet kulhydrat
12g
4%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
12g
Protein
1 g
% Daglig værdi*:
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Honey Whipped Cream (September 2020).