
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Sød ananas og citrus plus et krydret spark giver en frisk tilføjelse til kogt-til-perfektion flankebøf. Vi kan bare ikke få nok af denne enkle, smagfulde opskrift.MERE +MINDRE-
Opdateret 28. december 2016
2
kopper skrællet kernet og hakket frisk ananas
11
oz kan mandarin orange sektioner, drænet
1/2
kop hakket rød eller grøn sød peber
12
oz oksekødsflanke eller udbenet mørbrad bøf skåret i strimler
1/2
teskefuld chilipulver
6
kopper pakket revet blandet salatgrøntsager
Skjul billeder
1
Til ananas salsa i en medium skål rør forsigtigt sammen ananas, mandarin appelsiner, sød peber og picante sauce og sæt den til side.
2
Trim fedt fra bøf den tynde skive over kornet.
3
Drys med chilipulver.
4
I en stor stegepande koges og omrøres halvdelen af den krydrede bøf i varm olie over medium høj varme i 5 minutter, fjernes derefter fra stegepanden og gentages med resterende bøf.
5
Arranger salatgrøntsager på pladerne med bøf og salsa.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 530.7
% Daglig værdi
- Total fed
- 21,9 g
- 34%
- Mættet fedt
- 6,9 g
- 34%
- Kolesterol
- 115,7 mg
- 39%
- Natrium
- 147,3 mg
- 6%
- Kalium
- 1271,3 mg
- 36%
- Samlet kulhydrat
- 47,3 g
- 16%
- Kostfibre
- 7,2 g
- 29%
- Sukker
- 34,6 g
- Protein
- 40,0 g
- C-vitamin
- 266.40%
- 266%
- Calcium
- 16.80%
- 17%
- Jern
- 25.20%
- 25%
Udvekslinger:
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
normul
Der er noget i det her. Tak for hjælpen i denne sag, jeg tror også, at jo enklere jo bedre ...
Ja ?
Du har fuldstændig ret. I denne noget er jeg synes, det er den fremragende idé.
Jeg ville se i lang tid tak