Seneste opskrifter

Mexicansk lagdypsalat

Mexicansk lagdypsalat

Farverige lag salat, oliven, tomater, peberfrugter, bønner, ost, tortillachips, oksekød og creme fraiche serveret i en bagatelskål.MERE +MINDRE-

Opdateret 5. oktober 2017

1 1/4

lbs oksekød mørbrad

1

pakke (1 oz) Old El Paso ™ Taco krydderiblanding

1 1/2

kopper skiver sorte oliven

1

halvliter drue eller cherrytomater, halveret

2

kopper terninger af orange, rød eller gul peberfrugter

1

dåse (15 oz) Progresso ™ sorte bønner, skylles og drænes

2

kopper strimlet skarp cheddarost

Skjul billeder

  • 1

    Krydder oksekød med salt og peber. Kog i stegepande over medium høj varme, indtil den er godt brunet. Rør i taco-krydderier og vand. Kog, og reducer derefter varmen til medium-lav. Lad det simre, indtil det meste af væsken fordamper.

  • 2

    I en stor bagatelskål skal du bruge to tredjedele af den revne salat til at skabe dit bundlag. Følg med skivede sorte oliven og to tredjedele af de halverede tomater. Top med resterende salat.

  • 3

    Dernæst lag de hakkede peberfrugter efterfulgt af de sorte bønner og strimlet ost. Arranger tortillachips rundt om skålens øverste kant. Del resterende chips i små stykker og drys over salaten. Top med varmt taco kød. Pynt med creme fraiche plus ekstra ost og tomater efter ønske.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
610
Kalorier fra fedt
340
% Daglig værdi
Total fed
37g
57%
Mættet fedt
17g
83%
Transfedt
1 g
Kolesterol
115 mg
39%
Natrium
1090 mg
45%
Kalium
850 mg
24%
Samlet kulhydrat
35g
12%
Kostfibre
9 g
39%
Sukker
7g
Protein
33g
A-vitamin
70%
70%
C-vitamin
60%
60%
Calcium
40%
40%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedt med højt fedtindhold 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • For alle, der nogensinde har ønsket at bare spise dip til middag. Tilføj noget flair til din middag i aften ved at lave denne mexicanske lag salat. Lagene med farvestrålende grøntsager, ost, bønner og kød gør dette almindelige måltid til en fiesta. Så lad os starte festen. Pynt din lagdelte dukkert med en creme fraiche og nogle tomatskiver, hvis du vil, server derefter med den resterende creme fraiche. Læn dig tilbage og nyd din fiesta (til middag).

Se videoen: Mexicansk aften på INSP! (September 2020).