Traditionelle opskrifter

Chokoladedækkede kirsebærpops

Chokoladedækkede kirsebærpops

Chokoladedækket kirsebærfrossen yoghurt popper, toppet med smukke regnbue dryss, giver den sejeste godbid nogensinde.MERE +MINDRE-

Opdateret 5. september 2020

1 1/2

kopper Yoplait® Original yoghurt vanilje

3/4

kop frosne sorte kirsebær

1/4

kop + 2 spsk agave

2

spiseskefulde kokosolie

1

spiseskefulde dryss med regnbue

Skjul billeder

  • 1

    I en blender pureres 1 kop yoghurt, kirsebær og 1/4 kop agave. I en lille skål omrøres resterende 1/2 kop yoghurt og 2 spsk agave.

  • 2

    Sked kirsebærblandingen i bunden af ​​fire plastik-popscicle-forme, top med vaniljeblanding. Skub pinde i forme og frys, indtil de er faste, ca. 6-8 timer.

  • 3

    Fjern popscicles fra plastforme. Anbring på en pergamentforet bageplade, vend tilbage til fryseren.

  • 4

    Smelt chokoladechips og kokosnøddeolie i en mikrobølgesikker skål, mikrobølgeovn i 30 sekunders bursts, og rør derefter indtil det er glat. Blandingen skal ikke være varm.

  • 5

    Fjern popscicles fra fryseren. Arbejd hurtigt, dypp popsikler i chokoladeblanding, drys med regnbue slikstænk. Vend tilbage til bagepladen og frys, indtil den er klar til servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
520
Kalorier fra fedt
190
% Daglig værdi
Total fed
21g
33%
Mættet fedt
15 g
73%
Transfedt
0g
Kolesterol
5 mg
2%
Natrium
55 mg
2%
Kalium
260 mg
7%
Samlet kulhydrat
76g
25%
Kostfibre
3g
15%
Sukker
65 g
Protein
5g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
10%
10%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 3 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

  • Yoplait er et registreret varemærke tilhørende YOPLAIT MARQUES (Frankrig) brugt under licens.

Se videoen: 5 MOST COMMON MISTAKES MAKING CHOCOLATE STRAWBERRIES (September 2020).