Seneste opskrifter

No-Bake Mini Pumpkin Cheesecakes

No-Bake Mini Pumpkin Cheesecakes

No-bake græskar ostekager med granola bar skorpe. Muffinform til sejren!MERE +MINDRE-

Opdateret 5. oktober 2017

Granola skorpe

5

pakker (i alt 10 barer) Nature Valley ™ Crunchy Granola Bars Havre og honning

4

Nature Valley ™ Soft-Baged Havregryn Firkanter Kanel Brunt Sukker

4

spiseskefulde smør, smeltet

Fyldning af græskarostkage

12

oz (1 1/2 blokke) flødeost, blødgjort

1 1/2

kopper dåse græskarpuré (IKKE fyldning af græskarstærte)

2/3

kop tilberedt vanilje budding

1

tsk græskar tærte krydderi

1

tsk vanilje bønner pasta eller ren vanille ekstrakt

8

oz frossen pisket topping, optøet

Skjul billeder

  • 1

    For at fremstille GRANOLA CRUST skal du linie 18 muffinsformede hulrum med papirforinger.

  • 2

    I skålen med en fødevareprocessor kombineres 4 af 2-søjlepakkerne (i alt 8 søjler) af havregryn og honninggranola-barer med de 4 kanelbrune sukker Nature Valley ™ soft-bagt havregryn. Pulse til små krummer, og hæld derefter i en blandeskål.

  • 3

    Rør smeltet smør og honning med en gaffel, indtil det er godt blandet. Del ligeledes krummerne blandt de 18 muffinkopper. Presses ind i et jævnt lag i bunden af ​​muffinkopperne.

  • 4

    For at gøre PUMPKIN-OSTKAGEN FYLDNING, slå flødeost, indtil den er let og luftig. Pisk sukkeret, indtil det er godt kombineret.

  • 5

    Tilsæt græskarpuré, budding, græskar pie krydderi, kanel og vanilje, og bland for at kombinere. Tilsæt den piskede topping og slå, indtil den er inkorporeret.

  • 6

    Del ligeledes ostekagefyldningen blandt de 18 muffinkopper. Bryd de resterende 2 granola barer i meget små stykker og drys dem over ostekagerne. Frys i mindst 1 time.

  • 7

    Brug en tynd plastspatel eller kniv til at løfte ostekagerne ud af muffinsformene og skræl papirerne af. Lad ostekagerne tø i 15-25 minutter inden servering. Opbevares tæt forseglet i køleskab i op til 5 dage eller i fryseren i op til en måned.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
260
Kalorier fra fedt
130
% Daglig værdi
Total fed
15 g
23%
Mættet fedt
8g
39%
Transfedt
0g
Kolesterol
4475 mg
1491%
Natrium
200 mg
8%
Kalium
85 mg
2%
Samlet kulhydrat
30 g
10%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
18g
Protein
3g
A-vitamin
70%
70%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Forbered disse små godbidder uden bagning på cirka 20 minutter. Læn dig så tilbage, slappe af og vente på, at magien skal ske. Ønsker du en hurtig og nem dessert at lave, der sprænger med smag af efterår? Prøv disse ikke-bage græskarostkager. Du kan spise dem, mens de er halvfrosne, men de er endnu bedre, når de er optøet lidt. Så lad dem hænge ud på disken i 15-25 minutter, før de serveres. Hvis du ikke har et stort publikum at fodre, skal du forsegle de resterende ostekager i en lufttæt beholder og pope dem i køleskab eller fryser for at opbevare ved en anden lejlighed.

Se videoen: No-Bake Pumpkin Cheesecake. Southern Living (September 2020).