Seneste opskrifter

Baconindpakket kyllingekabobs

Baconindpakket kyllingekabobs

En enkel, lækker middag lavet med kylling, bacon og ananas til at kaste på grillen i aften!MERE +MINDRE-

2

pund udbenet hudfri kyllingebud, skåret i 1-tommers terninger

1

kop BBQ sauce, opdelt (plus mere hvis det ønskes til servering)

1

pund bacon, skiver skåret i halve

1

rød peber, skåret i firkanter

1

grøn peber, skåret i firkanter

1

rødløg, skåret i firkanter

1/2

af en ananas, kuberet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm grillen til medium høj varme, og saml dine ingredienser.

  • 2

    Tilsæt kyllingen i en skål og kast med 2 spiseskefulde BBQ-sauce. Pak hvert stykke kylling med 1/2 skive bacon. Tråd den baconindpakket kylling på spyd, skiftevis med rød peber, grøn peber, rødløg og ananasterninger.

  • 3

    Når du har lavet alle spydene, skal du placere dem på den varme grill. Grill grillspydene, indtil bacon er brunet og sprød og kyllingen er kogt igennem, 3-4 minutter pr. Side. I det sidste minut med madlavning børstes hvert spyd med BBQ-sauce overalt.

  • 4

    Fjern fra grillen og lad hvile i 5 minutter, og server derefter straks med yderligere BBQ-sauce på siden til dypping. God fornøjelse!

Ekspert tip

  • Kassér ubrugt BBQ-sauce, der blev brugt til at børste det rå kød. Brug frisk grill til at dyppe kogte kabobs, hvis det ønskes.
  • Du er velkommen til at bruge dine foretrukne veggiekombinationer. Du kan prøve courgette og majs, tomater og peberfrugter eller nogen af ​​dine favoritter.
  • For et asiatisk twist på disse skal du udskifte BBQ-sauce med Teriyaki-sauce.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
420
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
13g
20%
Mættet fedt
4g
20%
Transfedt
0g
Kolesterol
115 mg
38%
Natrium
920 mg
38%
Kalium
670 mg
19%
Samlet kulhydrat
33g
11%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
25 g
Protein
42 g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
70%
70%
Calcium
6%
6%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

0 stivelse; 1/2 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1 grøntsag; 5 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Nem kylling og grøntsager kabobs er gjort meget smagere med bacon! Enkel godhed på grillen. Det er, hvad sommeren er skabt til. Vi ved alle sammen, at nogle gange er de enkleste middage de bedste, ikke? Det er klart, det er tilfældet med disse kyllingekabobs. De er så enkle, men så lækre. Med kun 7 ingredienser og minimal forberedelsestid kan du få disse kabobs på middagsbordet på mindre end 40 minutter, og selvfølgelig er den bedste del simpelthen, hvor lækker disse kabobs er. Jeg mener, baconindpakket kylling. Grillede grøntsager. Grillet ananas. Har jeg ret?! Ja, det er det, jeg kalder en vindende combo. Desuden er grillen ofte vores bedste løsning, når vejret varmes op og temperaturen i vores hjem stiger. Grillning har også andre fordele. Overskydende fedt drypper af, grøntsager bevarer flere vitaminer og mineraler, kød bevarer flere af de vigtigste vitaminer i riboflavin og thiamin, og fugt forsegles bedre, så mad holdes øm. Kasser ubrugt BBQ-sauce, der blev brugt til at børste det rå kød. Brug frisk grill til at dyppe kogte kabobs, hvis det ønskes. Brug gerne dine foretrukne veggiekombinationer. Du kan prøve courgette og majs, tomater og peberfrugter eller nogen af ​​dine favoritter. For et asiatisk twist på disse skal du udskifte BBQ-sauce med Teriyaki-sauce. Nu taler vi sommer!

Se videoen: T-Bone Steak done dirt cheap by the BBQ Pit Boys (September 2020).