Nye opskrifter

Frossen jordbær crunchkage

Frossen jordbær crunchkage

Sommeren er det perfekte tidspunkt for jordbær, hvilket tilfældigvis er det ideelle tidspunkt for denne kage. Lavet med friske jordbær, sød, frossen fløde og sprøde Nature Valley ™ granola barer, se ikke længere efter den ultimative sommersøde.MERE +MINDRE-

1

kasse Nature Valley ™ Crunchy Granola Bars Havre og honning (6 poser med 2 barer)

2

spiseskefulde brunt sukker

3

spiseskefulde smeltet smør

1

kop kraftig flødeskum

4

oz flødeost, blødgjort

1 1/2

kopper friskhakket jordbær

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Sæt Nature Valley ™ granola-stænger i en fødevareprocessor, og bearbejd, indtil du opnår en fin krumme. Reserver halvdelen af ​​krummerne (ca. 3/4 kop) til topping.

  • 2

    I en stor skål kombineres resterende krummer med brunt sukker, mel og smeltet smør. Spred krummeblanding i en 8x8-tommers bageplade, der er blevet dækket med pergamentpapir og bages ved 350 ° F i 10 minutter. Lad afkøle.

  • 3

    I en blandeskål kombineres æggehvider og sukker og blandes højt. Tilsæt den tunge fløde, og fortsæt blandingen i yderligere 5 minutter.

  • 4

    Bland en presset citronsaft og blødgjort flødeost i en anden skål. Bland ved lav hastighed, indtil den er inkorporeret. Tilsæt tung fløde blanding.

  • 5

    Fold de friske jordbær i flødeblandingen.

  • 6

    I en smørret glasskål skal du trykke smør-krummeblandingen i bunden. Top med jordbærblanding og tilsæt derefter de reserverede granola-krummer til toppen.

  • 7

    Dæk og frys i tre timer eller mere, og nyd det!

Ekspert tip

  • Skær stænger inden de er helt frosne - ca. 1-1 / 2 timer i fryseren.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
156.2
% Daglig værdi
Total fed
10,2 g
16%
Mættet fedt
6,0 g
30%
Kolesterol
31,7 mg
11%
Natrium
51,6 mg
2%
Kalium
65,0 mg
2%
Samlet kulhydrat
15,5 g
5%
Kostfibre
0,6 g
3%
Sukker
11,8 g
Protein
1,7 g
C-vitamin
22%
22%
Calcium
2.30%
2%
Jern
1.20%
1%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • På en varm og svirrende sommerdag er denne dessert et sejt alternativ til din gennemsnitlige kage! Frossen Strawberry Crunch Cake er den perfekte frosne godbid at servere på en udendørssommer sammen. Den uimodståelige skorpe er lavet med lækre Nature Valley havre ’n honninggranola barer blandet med brunt sukker og smør (yum!). Den frosne kage er en cremet pisket påfyldning med flødeost, sukker og citron. Tilføjelse af friske jordbær giver det en let smag og sprød konsistens. Det er en meget unik dessert, fordi det ikke rigtig er is, og det er heller ikke kage ... det er en frossen dessert, det er lidt vanedannende. Tro mig, dine gæster kommer tilbage for mere. Håber du nyder det!
  • Pumpkin Dump CakeRainbow Tie-Dye Surprise CakeIrish-Style Dirt CakeMelted Rainbow CakeHoney Bun Cake

Se videoen: Nem og hurtig Jordbær is (September 2020).