Seneste opskrifter

Fersken Sriracha kyllingevinger

Fersken Sriracha kyllingevinger

Vanedannende krydret og sød bagt kyllingevinger.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

2

spiseskefulde neutral olie

2

spiseskefulde sriracha chilisauce

1

spiseskefuld tomatpuré

1

spiseskefuld usaltet smør

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F.Kast kyllingevinger, olie, salt og peber i en stor skål. Spred vingerne ud på et bageplade.

  • 2

    Bag vinger i 45-50 minutter, vend de én gang halvvejs igennem. Færdige vinger skal være let sprøde og brunede.

  • 3

    I mellemtiden omrøres marmelade, sriracha chili sauce, tomatpuré, sojasovs og smør i en lille gryde over svag varme. Varm op til dampende varmt og kombineret. Fjern derefter fra varmen.

  • 4

    Når vingerne er kogte, skal du tilføje dem til en stor skål og dryppe med fersken sriracha sauce. Kast for at kombinere.

  • 5

    Pynt færdige vinger med friske purløg.

Ekspert tip

  • Du kan også stege vinger i en frituregryder ved 350 ° F i 10 minutter. Hvis du steger dem, skal du krydre dem med salt og peber, men du behøver ikke at smide dem med olie.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
350
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
16g
24%
Mættet fedt
4 1 / 2g
23%
Transfedt
0g
Kolesterol
65 mg
22%
Natrium
900 mg
38%
Kalium
250 mg
7%
Samlet kulhydrat
31 g
10%
Kostfibre
1 g
3%
Sukker
21g
Protein
22g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
2%
2%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 3 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: KFCs NEW Kentucky Fried Wings Review (September 2020).