Traditionelle opskrifter

One-Pot Rejer Pancit

One-Pot Rejer Pancit

Med risstok vermicelli nudler, rejer, ingefær, sojasovs og masser af friske grøntsager er denne nemme at tage på den klassiske filippinske pancit lige så smagfuld, som den er let at trække sammen, selv på en aften!MERE +MINDRE-

3 1/2

oz (1 blok) rispind vermicelli nudler (fra 7 oz pakke)

2

spiseskefuld olie

1

kop groft strimlet gulerødder

1

medium rød paprika, skåret i tynde strimler

1/2

kop tyndt skåret selleri

6

grønne løg, tyndt skåret på bias, hvide og grønne adskilt

1/2

teskefuld malet ingefær

1/4

teskefuld malet sort peber

1

lb ubehandlede deveined skrællede små rejer, haleskaller fjernet

1

kop strimlet grønkål

1/2

kop Progresso ™ reduceret natriumkylling bouillon (fra 32-oz karton)

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

Skjul billeder

  • 1

    Anbring nudler i en stor skål. Dæk med meget varmt vand. Lad det stå 8 til 10 minutter eller indtil det er blødgjort; dræne.

  • 2

    I mellemtiden opvarmes olie i middelhøj varme i 5-liters hollandsk ovn. Tilsæt gulerødder, paprika, selleri, hvidløg, ingefær og sort peber. Kog 2 til 4 minutter eller indtil det er blødgjort.

  • 3

    Rør i rejer, kål og hvidløg; kog 2 til 4 minutter, eller indtil kål blødgør. I mellemtiden blandes majsstivelse og limesaft i en lille skål; sæt til side.

  • 4

    Tilsæt bouillon, appelsinjuice, brunt sukker, sojasovs og fiskesauce til blandingen i hollandsk ovn. Varme til kogning; Tilsæt majsstivelsesblanding, og lad det simre igen. Kog 30 til 60 sekunder, omrør konstant, indtil væske tykner. Omrør rehydreret nudler. Serveres med lime kiler.

Ekspert tip

  • Vil du spare lidt forberedelsestid? Vælg pakkede preshredede gulerødder.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
340
Kalorier fra fedt
70
% Daglig værdi
Total fed
8g
12%
Mættet fedt
1 1 / 2g
6%
Transfedt
0g
Kolesterol
155 mg
52%
Natrium
990 mg
41%
Kalium
620 mg
18%
Samlet kulhydrat
42 g
14%
Kostfibre
4g
16%
Sukker
13g
Protein
26 g
A-vitamin
120%
120%
C-vitamin
50%
50%
Calcium
10%
10%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 3 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Pancit er det filippinske kulinariske udtryk for nudler. Traditionelt bruger de filippinske opskrifter på pancit risnudler, som er perfekte til stir-frys, supper eller padde-thai. De har en tendens til at være mere sarte end hvedebaserede nudler, men de har et lavere fedtindhold og er en god gluten- og kulhydratfri mulighed for dem, der stadig elsker pasta på trods af deres diætbegrænsninger. Denne opskrift bruger vermicelli risnudler, hvilket betyder at nudlerne er slanke. Nogle gange tilsættes hvedemel til nudlerne, så dobbelttjek etiketten, hvis du er glutenfri. Hvis pancit lyder lækkert, men du ikke er så sikker på rejerne, kan du i stedet lave kyllingepancit! Men hvis du er en fiskerestaurant, vil du ikke gå glip af disse middage til fisk og skaldyr.

Se videoen: Menu 2: Stegte nudler pancit (September 2020).