Nye opskrifter

Bananarkage med brunet buttercream frosting

Bananarkage med brunet buttercream frosting

Undskyld, ikke ked, bananbrød og bananmuffins, dette er officielt vores nye yndlingsmetode til at bruge bananer forbi deres bedste. Når du først har prøvet denne nemme bananarkage med smørkrem lavet af brunet smør (hej, strålende!), Vil du helt se hvorfor.MERE +MINDRE-

Kage

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kagemix

2

spiseskefuld olie

1 1/2

teskefulde kanel

1

kop mosede meget modne bananer (ca. 2 mellemstore bananer)

Frosting

4 1/2

kopper pulveriseret sukker

Toppings

Hakkede pekannødder, tørrede bananchips eller friske bananskiver, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt bunden af ​​15x10x1-tommers gryde med madlavningsspray.

  • 2

    I en stor skål, slå kagemix, vand, olie, æg og kanel med en elektrisk mixer på mellemlang hastighed 2 minutter, skrab skålen lejlighedsvis. Rør mosede bananer; spredt i gryde. Bages 20 til 25 minutter, eller indtil tandstikkeren er indsat i midten, bliver ren. Afkøles helt, ca. 1 time.

  • 3

    I 2-kvarts gryde opvarmes smør over medium varme 5 til 8 minutter, omrøres ofte, indtil det er lys gyldenbrunt. Se nøje; smør kan brænde hurtigt. Fjern fra varmen; hæld i en stor skål, og lad den stå i 5 minutter.

  • 4

    Tilsæt pulveriseret sukker, vanilje og 4 spsk mælk; slå indtil glat og cremet. Hvis frosting er for stiv til at sprede sig, skal du tilføje yderligere mælk, 1 tsk ad gangen. Spred frosting over afkølet kage. Drys toppings inden servering. For at servere, skåret i 6 rækker med 4 rækker.

Ekspert tip

  • For at få den bedste succes med denne opskrift skal du sørge for at bruge en 15x10-tommers gryde med mindst en 1-tommers kant, så der er mindre risiko for, at kagedej spilder over, mens du bager.
  • Skræl og frys dine overmodne bananer i en stor genlukkelig frysepose. Tag dem ud af fryseren i køleskab natten før, så har du bananer klar til at mose til din opskrift. Hæld eventuelt overskydende væske inden mashing.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
240
Kalorier fra fedt
70
% Daglig værdi
Total fed
8 g
13%
Mættet fedt
4 1 / 2g
22%
Transfedt
0g
Kolesterol
40 mg
13%
Natrium
180 mg
8%
Kalium
60 mg
2%
Samlet kulhydrat
40 g
13%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
31 g
Protein
1 g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Chocolate Buttercream Recipe (September 2020).