Nye opskrifter

Espresso Martini Jello Shots

Espresso Martini Jello Shots

Lav disse jello-skud, som du kan lide din java - sort eller med fløde og sukker. Uanset hvad skød en koffeinholdig (eller ikke) bid af jello godhed!MERE +MINDRE-

1

kop brygget mørk stegt kaffe eller espresso

2 1/2

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine (eller 3 hvis jello-skud sidder ude i længere tid)

1/3

kop espresso-aromatiseret vodka

1/3

kop vaniljesmag vodka

1/3

kop kaffe-smag likør

1

spiseskefuld agave nektar eller simpel sirup (hvis ønsket)

1

spiseskefuld irsk crème likør (hvis ønsket - du kan bruge op til 2 spiseskefulde, hvis du foretrækker det)

Skjul billeder

  • 1

    Redskaber - pyramidefleksibel siliciumform * Forbered en fleksibel siliciumpyramideform (vi brugte en 15 hulrumsform med 0,68 oz. Hulrum) ved at sprøjte let med madlavningsspray eller aftørre hvert formrum med lidt vegetabilsk olie. Følg derefter ved at tørre hvert formhulrum af med et rent papirhåndklæde. Denne metode vil efterlade det mindste ophold, hvilket vil hjælpe med at fjerne formningen af ​​gelatinen uden at påvirke smagen eller udseendet på din gelatine. Placer formen på en stabil, bevægelig flad overflade, f.eks. Et kagelag eller køleholder (sørg for, at gryden eller stativet passer ind i dit køleskab).

  • 2

    Hæld kaffe / espresso i en lille gryde. Drys med gelatine og lad det suge i et minut eller to. Varm over meget lav varme under konstant omrøring, indtil gelatine er opløst (ca. 5 minutter). Fjern fra varmen, og tilsæt vodka og likør med kaffesmag, omrør godt for at kombinere. Smag og tilsæt om nødvendigt agave-nektar / simpel sirup.

  • 3

    Hvis du laver to-lags jello-skud, skal du dele jello-skudblandingen ligeligt i to skåle. Tilsæt 1-2 spiseskefulde irsk flødelikør til en af ​​skålene. Sked en teskefuld af den irske creme likørblanding i fire af skimmelhulrummene, ske derefter en teskefuld af espresso jello shot-blandingen i yderligere fire hulrum. Opbevares i køleskab, indtil det er sat, ca. 30 minutter, og vender formen i den ene ende for at skabe et vinklet lag.

  • 4

    Når den er indstillet, skal du tage den ud af køleskabet og fylde den alternative jello shot-blanding. Du vil have syv skimmelhulrum tilbage, fyld disse med de resterende espresso og de irske creme likørblandinger.

  • 5

    Opbevares i køleskab, indtil det er helt stødt, flere timer eller natten over. At tjene, unmold.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Den bedste inspiration til geléskud kommer ofte fra det blå. Sidste efterår, i forbindelse med mit daglige job i konsulentvirksomhed, havde jeg en række møder med en rigtig flot London-advokat, Mr. F. Efter timevis med at pore dokumenter, brød vi til frokost. Jeg er utrolig nysgerrig og elsker at møde nye mennesker, og hvis det er muligt, finde en måde at spørge dem om favoritcocktail. Det kan være interessant, især når opfattelsen står i modsætning til det nævnte cocktailvalg - linebackeren med en forkærlighed for fluffy girly drinks, siger den søde bibliotekar, der bestiller en Disco Ball Inferno. F. var imidlertid lige på mål. Mr. F.s yndlingscocktail er Espresso Martini, og hans begrundelse gav mening. Lange timer på kontoret og en social karakter kan være modstridende, og bestilling af en Vodka Red Bull er ikke altid et sted, der er passende. En espresso Martini er vigtigst af alt lækker, og som en sekundær overvejelse er cocktailen baseret på kaffe og derfor koffeinfri - meget vigtigt, hvis man kører tomt om natten. En ganske effektiv libation! Der er mange opskrifter til Espresso Martini Cocktail. Nogle “sorte” og nogle med Bailey eller creme tilsat. Som du kan se, kan vi lide en lille variation. .Også fordi kaffe / espresso er stjernen i showet i dette geléskud - sørg for at brygge nogle af de gode ting op! Tak til Mr. F. for inspiration til geléskud! Skål, Michelle

Se videoen: How to make an Absolut Espresso Martini Cocktail. Recipe (September 2020).