Usædvanlige opskrifter

Hakket oksekød og kartoffel taco

Hakket oksekød og kartoffel taco

Oregano og salt efter smag

Strimlet salat efter smag

Skjul billeder

  • 1

    Kog kartoflerne i vand med salt. Sæt til side.

  • 2

    Kast tomaterne i varmt vand i 1 1/2 til 2 minutter. Fjern huden og læg den i en blender. Tilsæt løg, hvidløg, Tabasco, oregano og salt og bland til glat. Overfør saucen til en gryde og lad den simre for at tykne den, ca. 3 til 5 minutter. Sæt til side.

  • 3

    Brun kødet i en gryde, krydre med dine yndlingskrydderier og tilsæt kartoflerne. Rør godt for at kombinere alle ingredienser. Tilsæt lidt af tomatsauce og rør igen.

  • 4

    Opvarm tortillaerne og fyld kød- og kartoffelblandingen.

  • 5

    Server tacos med strimler salat, avocadoskiver og resten af ​​saucen ovenpå.

Ekspert tip

  • For mere tekstur, tilsæt fløde eller ost.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
414.2
% Daglig værdi
Total fed
19,8 g
30%
Mættet fedt
7,2 g
36%
Kolesterol
64,4 mg
22%
Natrium
548,6 mg
23%
Kalium
1080,6 mg
31%
Samlet kulhydrat
39,0 g
13%
Kostfibre
5,9 g
24%
Sukker
3,7 g
Protein
20,6 g
C-vitamin
64.10%
64%
Calcium
6.40%
6%
Jern
18.80%
19%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Disse tacos er så lækre og nemme at lave, at jeg kan godt lide at forberede dem ofte. Jeg kan godt lide at servere dem med skiver avocado og salatstrimler for at give dem et nyt strejf. Krydderiet kommer fra den røde sauce tilberedt med tomater, løg, oregano og lidt Tabasco. Virkelig lækker!

Se videoen: Mad I Trin. Burritos (Oktober 2020).