Seneste opskrifter

Mini græskar håndtærter

Mini græskar håndtærter

Yndige mini græskar tærter, der er nemme at lave og vanedannende at spise!MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

pakke Pillsbury ™ køletærte skorpe

Kanel og sukker til pynt

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. For at gøre fyldet blandes græskar, brunt sukker, krydderier og tung fløde i en skål.

  • 2

    Rul den færdige dej ud på en plan overflade. Der er to i en kasse.

  • 3

    Brug en 2 1/2 tommer kiksskærer til at skære mindst 18 cirkler ud. Rul den ekstra dej ud og skær noget mere med kiksskæreren.

  • 4

    Dæk et cookieark med pergamentpapir. Placer 9 dejcirkler på pergamentpapiret.

  • 5

    Tilsæt ca. en spiseskefuld tærtefyldning, og læg derefter en dejcirkel ovenpå. Tryk sammen med fingrene for at forsegle dem. Brug derefter en gaffel til at få en flot kant.

  • 6

    Pisk ét æg i en lille skål, og pensl derefter oven på dejen. Drys kanel og sukker over.

  • 7

    Bages i ca. 20 minutter eller indtil gyldenbrun. Top med lækker flødeskum og server med is!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
180
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
14%
Mættet fedt
4g
19%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
180 mg
8%
Kalium
60 mg
2%
Samlet kulhydrat
25 g
8%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
7g
Protein
1 g
A-vitamin
60%
60%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Flyt over, græskarstær i fuld størrelse - fordi jeg har en skør let opskrift på mini græskar tærter, der er lige så gode! Jeg har en hemmelighed: Disse Mini Pumpkin Tærter er lettere at lave og servere end en tærte i fuld størrelse. Når de er færdige, er de selvbetjente, og de er så nemme at lave ved hjælp af Pillsburys lækre tærskorpe. For lad os være ægte - det er ikke altid praktisk at lave dine egne. Jeg elsker desserter i mellemstore størrelser, der er nemme at lave, og disse får mig til at komme ind i efterårsånden. Men vær advaret, de er bestemt en dessert, du ikke kan stoppe med at spise. Min mor og jeg spiste ALLE disse individuelle tærter - med en side af is og toppet med rig, vanilje-flødeskum. Så godt !! Top med lækker flødeskum og server med is! Disse er en vidunderlig idé om Thanksgiving eller efterårets dessertbuffet!

Se videoen: Lammeculotte med Hokkaido græskar (Oktober 2020).