
Yndige mini græskar tærter, der er nemme at lave og vanedannende at spise!MERE +MINDRE-
Lav med
Pillsbury Pie Crust
1
pakke Pillsbury ™ køletærte skorpe
Kanel og sukker til pynt
Skjul billeder
1
Forvarm ovnen til 350 ° F. For at gøre fyldet blandes græskar, brunt sukker, krydderier og tung fløde i en skål.
2
Rul den færdige dej ud på en plan overflade. Der er to i en kasse.
3
Brug en 2 1/2 tommer kiksskærer til at skære mindst 18 cirkler ud. Rul den ekstra dej ud og skær noget mere med kiksskæreren.
4
Dæk et cookieark med pergamentpapir. Placer 9 dejcirkler på pergamentpapiret.
5
Tilsæt ca. en spiseskefuld tærtefyldning, og læg derefter en dejcirkel ovenpå. Tryk sammen med fingrene for at forsegle dem. Brug derefter en gaffel til at få en flot kant.
6
Pisk ét æg i en lille skål, og pensl derefter oven på dejen. Drys kanel og sukker over.
7
Bages i ca. 20 minutter eller indtil gyldenbrun. Top med lækker flødeskum og server med is!
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 180
- Kalorier fra fedt
- 80
% Daglig værdi
- Total fed
- 9 g
- 14%
- Mættet fedt
- 4g
- 19%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 25 mg
- 8%
- Natrium
- 180 mg
- 8%
- Kalium
- 60 mg
- 2%
- Samlet kulhydrat
- 25 g
- 8%
- Kostfibre
- 0g
- 0%
- Sukker
- 7g
- Protein
- 1 g
- A-vitamin
- 60%
- 60%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 0%
- 0%
- Jern
- 2%
- 2%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;
Valg af kulhydrat
1 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Flyt over, græskarstær i fuld størrelse - fordi jeg har en skør let opskrift på mini græskar tærter, der er lige så gode! Jeg har en hemmelighed: Disse Mini Pumpkin Tærter er lettere at lave og servere end en tærte i fuld størrelse. Når de er færdige, er de selvbetjente, og de er så nemme at lave ved hjælp af Pillsburys lækre tærskorpe. For lad os være ægte - det er ikke altid praktisk at lave dine egne. Jeg elsker desserter i mellemstore størrelser, der er nemme at lave, og disse får mig til at komme ind i efterårsånden. Men vær advaret, de er bestemt en dessert, du ikke kan stoppe med at spise. Min mor og jeg spiste ALLE disse individuelle tærter - med en side af is og toppet med rig, vanilje-flødeskum. Så godt !! Top med lækker flødeskum og server med is! Disse er en vidunderlig idé om Thanksgiving eller efterårets dessertbuffet!