Usædvanlige opskrifter

Bedste oksekødssuppe

Bedste oksekødssuppe

Du vil elske denne opskrift på den bedste oksekødssuppe. Det er en fuld aromatiseret, solid suppe, der vil varme dig ned til tæerne.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

3/4

pund oksekød gryderet kød, skåret i 1-inch stykker

1

medium løg, hakket (1/2 kop)

3

kopper Progresso ™ oksekødssmag bouillon (fra 32 ounce karton)

2

spiseskefulde hakkede friske timianblade eller 2 teskefulde tørrede timianblade

2

dåser (15 til 16 ounces) marinebønner, skylles og drænes

4

mellemstore gulerødder, skåret i 1-tommer stykker

2

mellemstore selleri stilke, skåret i 1-tommer stykker

Hakket frisk persille, hvis det ønskes

Smuldret kogt bacon, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Varm olie i hollandsk ovn over medium høj varme. Kog oksekød og løg i olie ca. 15 minutter, omrør ofte, indtil oksekød er brunt.

  • 2

    Omrør bouillon, vin, timian, peber og laurbærblad. Varme til kogning; reducer varmen. Dæk og simre ca. 45 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil oksekød er næsten ømt.

  • 3

    Rør bønner, gulerødder og selleri i. Dæk og lad det simre ca. 30 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil grøntsagerne er ømme. Fjern laurbærblad. Drys persille og bacon over.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
220
Kalorier fra fedt
60
% Daglig værdi
Total fed
7g
10%
Mættet fedt
2g
11%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
640 mg
27%
Kalium
540 mg
15%
Samlet kulhydrat
25 g
8%
Kostfibre
9 g
36%
Sukker
3g
Protein
14g
A-vitamin
100%
100%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
8%
8%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 1 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Det bedste ved at lave al hjemmelavet suppe er, at det er let at lave den til din egen og ændre den efter din personlige smag. Denne oksekødssuppe er ingen undtagelse. For eksempel kan du måske i stedet for at bruge hvidvin foretrække den robuste umami-smag af rød. Rød eller hvid, bare sørg for at bruge den samme mængde vin, der er angivet i opskriften. Nu hvor du har mestret denne opskrift, har vi mange flere simmerende suppeopskrifter, som du kan erobre.

Se videoen: Cremet grøntsagssuppe. Hvordan laver man suppe. GoCook by Coop (September 2020).