Nye opskrifter

Bagt sorte Cajun kyllingevinger

Bagt sorte Cajun kyllingevinger

Disse vinger med Cajun-smag bager smukt op og får derefter en sød glasur og et spin under slagtekyllingen for at give dem en sprød, sort hud.MERE +MINDRE-

2

spiseskefulde krydderier med cajun eller kreol

2

spiseskefulde smør, smeltet

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

1

spiseskefuld Muir Glen ™ økologisk tomatpasta

1

grøn løg, tyndt skåret

Skjul billeder

  • 1

    Placer ovnstativet 4 inches fra slagtekyllingen. Opvarm ovnen til 425 ° F. Linje stort rimmet bageplade med folie; spray med madlavningsspray.

  • 2

    Bland den varme sauce og Cajun-krydderier i en stor skål. Tilføj vinger; kast for at grundigt belægge. Hæld på bageplade; arranger i enkelt lag.

  • 3

    Bages 30 til 35 minutter eller indtil gyldenbrun og saft af vinger er klar, når den tykkeste del er skåret til ben (mindst 165 ° F). Fjern bagepladen fra ovnen; drej vingerne. Bland smør, brunt sukker og tomatpasta i en lille skål. Børst vinger med smørblanding.

  • 4

    Sæt ovnens kontrol til at stege. Bræk vingerne 2 til 4 minutter eller indtil de er sprøde og sorte i pletter. Top med grønt løg.

Ekspert tip

  • Kan du ikke have vinger uden gulerods- og selleripinde? Gør det til cajun med selleri, grøn peberfrugt og grønne løgstænger.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
190
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
13g
20%
Mættet fedt
5g
24%
Transfedt
0g
Kolesterol
95 mg
31%
Natrium
370 mg
16%
Kalium
150 mg
4%
Samlet kulhydrat
4g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
4g
Protein
14g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
0%
0%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Indbagt kylling (Oktober 2020).