Seneste opskrifter

Hvordan man laver sort glasur

Hvordan man laver sort glasur

Lær hvordan du laver uhyggelig mørk sort glasur til alle dine Halloween-kage- og cookiebehov. Denne ægte sorte frosting smager ikke som madfarve, pletter ikke tænderne, og det er let at lave.MERE +MINDRE-

ByBaker Peabody

Opdateret 9. april 2020

Ingredienser

1/4

kop usødet kakaopulver

1

rør sort gel madfarvning

1

dåse (16 ounce) Betty Crocker ™ Rich & Creamy chokoladefrost

Trin

Skjul billeder

  • 1

    I en stor skål blandes frosting, kakaopulver og en spiseskefuld af den sorte madgel til start. Forene.

  • 2

    Tilsæt mere sort madgel, indtil frostingen har nået den ønskede farve.

Ekspert tip

  • Mens du kan fremstille vaniljesort glasur, skal du tilføje en større mængde sort madfarve, hvilket påvirker smagen. Hvis vanilleisning er alt hvad du har ved hånden, skal du øge mængden af ​​kakaopulver for at skabe den mørkere farve.
  • Brug denne uhyggelige sorte glasur til at dekorere kager, cupcakes eller cookies til Halloween-fester eller fødselsdage over bjergene.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Mirror glaze - marmoreret glaze - How To glaze - Ditte Julie Jensen (September 2020).