Traditionelle opskrifter

Copycat Olive Garden ™ Zuppa Toscana-suppe

Copycat Olive Garden ™ Zuppa Toscana-suppe

Glem alt om at gå ud - det kræver at tage sko på, og vi synes, det lyder ret halt. Det smager ligesom den Olive Garden ™ -suppe, du har lyst til, og du behøver ikke at tipse din tjener.MERE +MINDRE-

Opdateret 22. november 2019

2

kartoner (32 oz hver) Progresso ™ kylling bouillon

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt pølsen i en stor suppegryde over medium varme. Kog indtil pølsen begynder at brune, smuldre den op med en træske.

  • 2

    Når pølsen koger, skal du vaske kartoflerne og skære hver i halvdelen på langs. Skær i ¼-tommer skiver.

  • 3

    Når pølsen er brudt og begynder at blive brun, skal du tilføje løg og hvidløg til gryden og fortsætte med at lave mad, indtil pølsen er kogt igennem, og løgene er gennemsigtige.

  • 4

    Drys mel over blandingen og rør for at kombinere det grundigt. Rør derefter kylling bouillon ind. Kog.

  • 5

    Når suppen koger, skal du tilføje kartofler til gryden. Kog i 20 minutter, eller indtil kartoflerne er møre.

  • 6

    Reducer varmen til lav, og rør den tunge fløde og grønkålen ind. Kog i 5 minutter, omrør lejlighedsvis. Serveres varm.

Ekspert tip

  • Server denne suppe sammen med en grøn salat og friske brødstænger til en autentisk Olive Garden ™ -oplevelse.
  • I ægte Olive Garden ™ mode er du velkommen til at servere denne Zuppa Toscana copycat med et drys parmesanost ovenpå.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: How to make: Copycat Olive Garden Zuppa Toscana (Oktober 2020).