De bedste opskrifter

Loaded Blomkål Hash Browns

Loaded Blomkål Hash Browns

Du har allerede prøvet blomkål som ris, pizzaskorpe og buffalo vinger. Stor tid.MERE +MINDRE-

Opdateret 16. december 2016

1

stort blomkålhoved, stængel fjernet

1-2 spsk kokosolie, smeltet

1/2

rød peber, frøet og terninger

1/2

grøn peber, podet og terninger

1/2

kop strimlet skarp cheddar

1/4

kop terninger grønne løg

Salt og peber efter smag

Skjul billeder

  • 1

    Rist blomkål med en ostriver, indtil blomster er strimlet.

  • 2

    I en stor nonstick stegepande smeltes 1 spsk kokosolie over høj varme. (Hvis du bruger støbejern eller en anden nonstick-pande, skal du øge til 2 spsk.) Tilsæt blomkålshash, grøn peber og skinke til panden.

  • 3

    Kog i 5-7 minutter, indtil bundlaget begynder at blive gyldenbrunt, vend det derefter med en spatel, kog 3-5 minutter mere, inden du vender igen. Fortsæt med at lave mad, indtil blomkål er medium gyldenbrun.

  • 4

    Top med cheddar og grønne løg. Salt og peber efter smag. Fjern fra varmen, og lad osten smelte lidt inden servering.

Ekspert tip

  • Tilpas med dine foretrukne hashbrune tilføjelser, herunder: kogt malet pølse, smuldret kogt bacon, svampe, hvidløg eller søde løg.
  • Uanset om du bruger blomkål eller kartofler, er nøglen til gyldenbrune hashbrune ikke at røre eller vende dem for ofte. Lad alt sidde ubesværet i en varm stegepande i flere minutter for at sikre, at hashbrune bliver ... godt ... brunet.
  • For flere år siden gik jeg paleo. Hvilket for mig endte med at faktisk betyde "paleo-ish", fordi det er virkelig svært at holde sig til en bestemt diæt, når du smager-test og udvikler opskrifter til at leve af. Og i denne bloggers paleo-ish-opfattelse synes jeg det eneste bedste ting at komme ud af, at diætbevægelsen er eksistensen af ​​blomkålmos og blomkålris. Før disse paleo-ting overtog internettet, ville jeg aldrig, aldrig, aldrig, aldrig vælge at spise blomkål. Det var bare ikke min veggie på nogen måde. Men pisk den op i en portion mosede "kartofler" eller hugg den for at lave blomkål "ris" og pludselig kan jeg ikke få nok af tingene. Mit veggieindtag er tredoblet, simpelthen fordi blomkål nu er blevet min favorit til så mange retter. Så forestil dig min glæde, da jeg opdagede, at du også kunne rive tingene og lave en killer-blomkålversion af hashbrowns. (Hej morgenmad. Jeg elsker dig.) Hvis du aldrig havde prøvet en opskrift med blomkålsbytte, skal du prøve denne. Du ved aldrig, at du har byttet en eneste ting. Fordi, JEG GUDTE DIG IKKE, smager de LIGE som almindelige hashbrune. Ganske vist gav den prepping del af dette mig lidt angst. At skære i blomkål efterlader et stort rod af smuldre overalt. Så ved at rive virkede det som vejen at gå her. Og for at holde rodet minimalt, prøv dette: placer en stor lav skål (eller en 9x13 tommer bageplade) i bunden af ​​en ren vask og rist blomkål derinde. Det tager kun få minutter, og oprydning er så enkel. Når du har fået hele blomkålens hoved revet, skal du koge det op, ligesom du ville have kartoffelhashbrune. Og ligesom med kartofler, nøglen her for ikke at røre eller vende dem for ofte. Lad alt sidde ubesværet i en varm stegepande i flere minutter for at sikre, at hashbrune bliver ... godt ... brunet. Mellem peberfrugter og skinke i hashbrunerne og osten og grønne løg på toppen får du en stegepande, der er så god, at du går kartofler over den. Undtagen i dette tilfælde

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
220
Kalorier fra fedt
110
% Daglig værdi
Total fed
12g
18%
Mættet fedt
7g
34%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
11%
Natrium
660 mg
27%
Kalium
850 mg
24%
Samlet kulhydrat
13g
4%
Kostfibre
5g
20%
Sukker
5g
Protein
15g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
110%
110%
Calcium
15%
15%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 2 grøntsager; 1 meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Hash Browns - How To Make Fast Food Style Hash Browns - Recipe (September 2020).