Usædvanlige opskrifter

Pølse, æg og ost Muffin-tin morgenmadssandwicher

Pølse, æg og ost Muffin-tin morgenmadssandwicher

Vi tager den samme gamle morgenmad op. Røreæg “muffins” med krydret pølse er den perfekte størrelse og form til sandwich mellem halvdele af friske, fluffy hjemmelavede kiks.MERE +MINDRE-

Opdateret 25. maj 2017

Kiks

2 1/4

kopper Betty Crocker ™ Bisquick ™ pandekage & bagemix Original

1/4

kop universalmel

Æggekopper

6

oz krydret italiensk pølse

Vegetabilsk olie til muffinsform

4

oz strimlet cheddarost

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 450 ° F. Tilsæt Bisquick ™ og 2/3 kop mælk i en medium skål, og rør for at kombinere.

  • 2

    Sæt dejen ud på en melet overflade og fold et par gange. Rul derefter dejen ud på en let melet overflade, og brug en 2 1/2-tommer fræser til at skære kiksene ud. Du bliver muligvis nødt til at rulle dejen igen for at få hele seks kiks.

  • 3

    Overfør kiks til et bageplade foret med pergamentpapir og bages i 9 til 10 minutter, indtil kiksene er puffede og brunede. Fjern kiksene fra ovnen.

  • 4

    Sænk ovnens temperatur til 350 ° F, og smør seks muffinsformer let med vegetabilsk olie.

  • 5

    Tilsæt pølse til en nonstick stegepande over medium varme. Kog i 5 til 6 minutter, opdel pølsen, når den koger, indtil pølsen er kogt igennem og let brunet.

  • 6

    I mellemtiden pisker æggene sammen med 1/4 kop mælk. Opdel pølsen mellem tilberedte muffinsdåser og fyld med ægblandingen.

  • 7

    Bag muffinsformene i 15 til 18 minutter ved 350 ° F. Æggene skal placeres i midten og trækkes let væk fra siderne af muffinsformene.

  • 8

    Når du er klar til at lave en sandwich, skal du dele kiksene op og drys cheddar på de åbne halvdele. Sæt kiks tilbage i ovnen i et minut for at smelte ost. Derefter topes med en ægkop.

  • 9

    Server straks eller pakk det ind i folie til en sandwich på farten!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Morgenmadssandwich er en af ​​mine foretrukne måder at starte dagen på, men jeg elsker ikke fastfoodversionerne. De fleste dage finder jeg ud af, at jeg kan få arbejdet hjemme. Jeg kan især lide opskrifter som denne, der har et godt twist på klassikeren. I dette tilfælde krydret pølse! Den færdige sandwich har et dejligt lille spark til det, der passer perfekt sammen med cheddar og kiks. For at samle en af ​​disse lækre sandwicher skal du åbne en kiks og drys på lidt ost. Returner dem derefter til ovnen for at smelte osten i et minut. Pop derefter på ægget og chow ned! Den gode nyhed om denne opskrift er, at den er let at lave på forhånd. Æggene opvarmes smukt, selv i mikrobølgeovnen i et minut. Så selvom du har travlt, er det en god måde at starte dagen på at lave disse krydrede ægkiks.

Se videoen: 20 Genius Baking Hacks (September 2020).