Traditionelle opskrifter

Sorte og hvide jordbær

Sorte og hvide jordbær

Glem almindelige jordbær med chokolade. Enkle og pragtfulde, disse godbidder er så specielle, at din crush vil tro, at du har hentet dem fra din lokale gourmetchocolatier.MERE +MINDRE-

Opdateret 19. december 2019

15

store jordbær, vasket og lufttørret

1

kop mørk chokoladechips af god kvalitet

1

kop hvid chokoladechips af god kvalitet

Skjul billeder

  • 1

    Læg 1/2 kop hvid chokoladechips i en lille skål, der er mikrobølgeovn.

  • 2

    Mikrobølgeovn chips i 30 sekunder, fjern og rør. Fortsæt med mikrobølgeovn og omrør i 10 sekunders intervaller, indtil chips er helt smeltet.

  • 3

    Dyp rene, tørre jordbær i den hvide chokolade i en vinkel, og belæg halvdelen af ​​bæret. Overfør jordbær til pergamentpapir, og lad chokolade hærde grundigt.

  • 4

    Anbring 1/2 kop mørk chokoladechips i en lille beholder, der er mikrobølgeovn. Mikrobølgeovn chips i 30 sekunder, fjern og rør. Fortsæt med mikrobølgeovn og omrør i 10 sekunders intervaller, indtil chips er helt smeltet.

  • 5

    Dyp de hvide chokoladedækkede bær i den mørke chokolade i en vinkel, og belæg den anden halvdel af bæret. Overfør til pergamentpapir.

  • 6

    Inden den mørke chokolade hærder, skal du dekorere med drys. Lad bærene hærde helt inden servering.

  • 7

    Gentag ovenstående proces med den resterende chokolade og jordbær, start først med mørk chokolade og slut med hvid.

Ekspert tip

  • Jordbær med chokolade kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 12 timer. Derefter begynder bærene at frigive vand, hvilket får chokoladen til at falde af.
  • At arbejde i små portioner er den nemmeste måde at sikre, at dine bær bliver bedst!
  • Vi har tricks og tips til at skabe de perfekte chokoladedækkede jordbær - se dem her.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Lækker lagkage til Mors dag: Drip Cake med Naked Sides. Liv Martine (September 2020).