Usædvanlige opskrifter

Pumpkin Pie Spice Pie Crust

Pumpkin Pie Spice Pie Crust

For når du bare ikke kan få nok græskar i din græskarstærte.MERE +MINDRE-

Opdateret 18. september 2017

Til tærskorpen

1 1/4

kopper mel, plus mere til rulning

1

teskefuld kanel

1/2

teskefuld ingefær

5

til 6 spsk isvand

Til påfyldning

1/2

teskefuld ingefær

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 425 ° F. For at fremstille tærskorpen skal du tilsætte mel, kanel, ingefær, sukker, salt og nelliker i en skål med en fødevareprocessor udstyret med dejblad. Pulse at kombinere.

  • 2

    Skær koldt smør i terninger og tilsæt til foodprocessor. Pulse indtil blandingen har ærtestørrelser af smør hele vejen igennem.

  • 3

    Hæld 4 spiseskefulde koldt vand over blandingen og puls, indtil dejen begynder at komme sammen. Pas på ikke at overmixe på dette tidspunkt. Dump dejen på en ren, melet arbejdsflade.

  • 4

    Saml blandingen i en kugle. Drys med mere koldt vand, hvis det er nødvendigt, og pas på at tilføje lige nok vand til at lave en lurvet dej. Pat ind i en disk og rul ind i en 12-tommer cirkel. Overfør dejen til en 9-tommers tærteplade.

  • 5

    For at gøre fyldet piskes sukker, kanel, salt, ingefær og nelliker sammen i en lille skål.

  • 6

    Pisk æggene og græskaret sammen i en stor skål. Rør sukkerkrydderiblandingen ind. Rør gradvis den fordampede mælk ind, indtil den er fuldt kombineret.

  • 7

    Hæld påfyldning i tilberedt tærskorpe. Bages ved 425 ° F i 15 minutter.

  • 8

    Reducer varmen til 375 ° F, og fortsæt bagningen i 45 minutter, eller indtil en kniv, der er indsat i midten, kommer ren ud. Afkøles i 2 timer inden servering.

Ekspert tip

  • Top med flødeskum, hvis det ønskes!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Du ved, når du sidder på Thanksgiving og fortærer en græskarstærte, som om den ikke er noget, og alt hvad du kan tænke er: "Mand, jeg ville ønske, at denne græskarstærte var mere græskar-y." Der sker hvert år for mig Derfor er jeg begyndt at bringe mit A-spil til græskar-tærte-scenen. At lave en hjemmelavet tærskorpe kan være lidt skræmmende, hvis du aldrig har gjort det før, men jeg lover, at du har dette. Det er virkelig ret nemt, hvis du bare husker at bruge kolde ingredienser og ikke overanstrenge din dej. Du kan gøre det! Jeg har tillid til dig. Når det er gjort, så prøv ikke at dykke lige ind. Det skal køle af et par timer. Top med flødeskum og grave ind!

Se videoen: How to Make The Best Sticky Buns of Your life (September 2020).