Traditionelle opskrifter

Slow-Cooker Fireball ™ kyllingevinger

Slow-Cooker Fireball ™ kyllingevinger

Din yndlings kanel whisky og et parti kyllingevinger - fodbold mad smagte aldrig så godt.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

4

pund frosne kyllingevinger, optøet

1

teskefuld malet sort peber

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt optøede kyllingevinger til en langvarig komfur på 6 liter. Drys med salt og peber, dæk og kog på High i 1 time og 30 minutter, eller indtil kyllingen er kogt igennem og øm, men ikke falder af benet.

  • 2

    Fjern kylling til et ristet bageplade, og sæt slagtekyllingen på Høj. Placer kylling under slagtekyllinger og stek i 5 minutter, eller indtil huden begynder at være sprød.

  • 3

    I mellemtiden anbringes whisky og honning i en lille gryde over medium varme og koges under konstant omrøring. Kog i 3 minutter, eller indtil sauce begynder at blive tykkere.

  • 4

    Fjern kylling fra slagtekyllingen, og pensl rigeligt med saucen. Vend tilbage til ovnen og stek i 3 minutter. Fjern fra slagtekyllingen og pensl igen med sauce.

  • 5

    Gå tilbage til ovnen og stek i yderligere 3 minutter, eller indtil kyllingen er så brunet og sprød, som du vil.

  • 6

    Server kylling med resterende sauce til dypning.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
340
Kalorier fra fedt
70
% Daglig værdi
Total fed
8 g
12%
Mættet fedt
2g
11%
Transfedt
0g
Kolesterol
80 mg
26%
Natrium
660 mg
27%
Kalium
220 mg
6%
Samlet kulhydrat
35g
12%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
35g
Protein
28g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 2 meget magert kød; 2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Kanel Whisky. Det ser ud til at tage verden med storm.

    Jeg kan helt forstå appellen. Det er farligt lækkert, med et lille hit af sød modvirket af den helt rigtige mængde kanel krydderi.

    Kanelwhisky fungerer godt i blandede drikkevarer, men det er også overraskende glat og fungerer godt lige op.

    Selvfølgelig er jeg ikke her i dag for at fortælle dig, hvordan du drikker din whisky (eller whisky). Jeg er her for at vise dig, hvordan du laver den mest episke fodbold mad, du nogensinde vil servere til det store spil.

    Kanel whisky og honning kyllingevinger! Og fordi ingen vil bede en frituregryde, når der er en fodboldkamp på gang, starter vi disse babyer i langsomt komfur, hvilket betyder, at du utvivlsomt bliver øm og saftig kylling, der bliver overdækket med en sød og krydret glasur, inden den spreder op på få minutter under slagtekyllingen.

    Dump nogle optøede vinger i din langsomt komfur og krydre dem med salt og peber. Hej let.

    Du har bare brug for 1½ time på High for at kyllingen kan koge igennem, hvilket gør dette til en opskrift til langsom komfur, der faktisk er klar temmelig hurtigt.

    Pop din kogte kylling på et bageplade og hold den under slagtekyllingen for at få fedtet fra hudens gengivelse. Vi vil have sprøde vinger, ikke?

    Mens kyllingen sprødes under slagtekyllingen, lad os lave sauce! Du starter med en flaske af din yndlings kanel whisky og lidt honning. Kog det sammen, og det bliver tykkere på bare et par minutter.

    Børst den sauce over dine kyllingevinger. Vær ikke genert.

    Returner alt i ovnen for at lade kyllingen blive god og sprød, mens saucen karamelliseres lidt.

    Forbered dig på at være helten i det store spil. Du fortjener MVP!

Se videoen: More Ultimate Brunch Recipes From Gordon Ramsay. Ultimate Cookery Course (September 2020).