Traditionelle opskrifter

Inside-Out Cuban Pork Tenderloin Roll

Inside-Out Cuban Pork Tenderloin Roll

Din yndlingssandwich har lige fået en stor makeover i form af denne strålende svin mørbradrulle. Den kommer fyldt med alle de klassiske cubanske ingredienser, og selvfølgelig inkluderer pickles.MERE +MINDRE-

Sød sennepsauce og glasur

1/4

kop pakket brunt sukker

1

spiseskefuld chilipulver

Svine mørbrad

4

(10-tommer) stykker madlavning garn

1 1/4

lb svin mørbrad, trimmet

3

tynde skiver schweizisk ost

3

tynde skiver glutenfri Schwarzwald-skinke

1/2

kop dild pickle skiver

2

fed hvidløg, finhakket

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

1/2

teskefuld malet sort peber

Skjul billeder

  • 1

    Varm gas eller kulgrill. Blød garn i vand i 10 minutter for at forhindre forbrænding. I mellemtiden smelter smør i 2-kvarts gryde over svag varme. Rør i brunt sukker, sennep og chilipulver. Kog 2 til 3 minutter, omrør ofte, indtil blandingen koger. Hæld 1/4 kop sauce i en lille skål; reserve til servering. Lad den resterende sauce ligge i gryden til svinekød.

  • 2

    Indsæt kniven en tredjedel af vejen op fra bunden af ​​mørbrad langs den 1 lange side og skær vandret og stop 1/2 tomme før kanten. Åbn klappen.

  • 3

    Hold kniven parallelt med skærebrættet, skær gennem en tykkere del mørbrad ca. 1/2 tomme fra bunden af ​​mørbrad, hold kniven i niveau med første snit og stop ca. 1/2 tomme før kanten. Åbn denne klap.

  • 4

    Tryk siderne af mørbrad ned, så den ligger fladt. Dæk med plastfolie; pund med flad side af kødhammer til 1/2 tommer tyk.

  • 5

    Placer osten ned midt på mørbrad; top med skinke.

  • 6

    Arranger pickles oven på skinke. Drys hvidløg jævnt over påfyldning.

  • 7

    Rul mørbrad stramt op i længderetningen.

  • 8

    Bind mørbrad tæt med garn.

  • 9

    Pensle mørbrad med olie, gnid derefter salt og peber i. Placer sømsiden opad på grillen på medium varme. Cover grill; kog 15 minutter.

  • 10

    Vend svinekød; børste med resterende glasur i gryde og grill 10 til 15 minutter længere, eller indtil kødtermometer indsat i midten af ​​mørbrad læser 145 ° F. Overførsel til skærebræt; dæk med folie, og lad den stå i 5 minutter. Klip og kassér garn. Skær mørbrad i skiver med savtakket kniv. Server med 1/4 kop reserveret sauce.

Ekspert tip

  • Bekymret for at holde mørbraden tæt rullet, mens du binder den? Brug tandstikkere til at sikre kanten, inden du binder med garn. Fjern tandstikkere inden grillning.
  • Kan du lide det varmt? Brug krydret dild pickles i stedet for almindelig.
  • Madlavning glutenfri? Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er glutenfri. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
510
Kalorier fra fedt
270
% Daglig værdi
Total fed
30 g
46%
Mættet fedt
14g
72%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
150 mg
49%
Natrium
1180 mg
49%
Kalium
690 mg
20%
Samlet kulhydrat
18g
6%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
14g
Protein
43 g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
25%
25%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 4 Meget magert kød; 1 magert kød; 1 fedtfattigt kød 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Cubano Stuffed Pork Loin - How to Stuff a Pork Loin 2018 Gentrys (September 2020).