Seneste opskrifter

Summer Berry Crisp

Summer Berry Crisp

  • Forbered 20 min
  • I alt1t5min
  • Portioner 12

Et twist på æble skarpt, men med jordbær og blåbær. Perfekt til forsommeren, når friske bær er i sæsonen og normalt er til salg.MERE +MINDRE-

ByTBSP Geoff

Opdateret 22. juni 2015

Ingredienser

1

teskefuld kanel

1

(16 oz) beholder friske jordbær (skiver)

1

(11 oz) beholder friske blåbær

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F.

  • 2

    I medium skål kombineres mel, havre, brunt sukker, kanel og smeltet smør. Rør indtil det er godt blandet og smuldret.

  • 3

    Tryk ca. to tredjedele af havreblandingen i bunden af ​​en 9x13 bageplade. Sæt til side.

  • 4

    I medium gryde kombineres sukker, majsstivelse, vand og vanille. Rør kontinuerligt, indtil blandingen begynder at koge og bliver tyk og klar.

  • 5

    Fjern fra varmen. Rør i skivede jordbær og blåbær. Hæld i bagepladen. Smuldresterende havreblanding over bær.

  • 6

    Bages i 45 minutter, indtil det er boblende og gyldent.

  • 7

    Serveres med flødeskum eller vanilleis enten lige ovenfra eller når den er afkølet.

Ernæringsoplysninger

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
300
Kalorier fra fedt
70
% Daglig værdi
Total fed
8g
13%
Mættet fedt
5g
25%
Transfedt
0g
Kolesterol
20 mg
7%
Natrium
70 mg
3%
Kalium
135 mg
4%
Samlet kulhydrat
54g
18%
Kostfibre
2g
9%
Sukker
39 g
Protein
2g
% Daglig værdi*:
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
4%
4%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 1/2 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

3 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: BEST BLUEBERRY CRISP. vegan recipe (September 2020).